Windows 10 OEM key önerisi

Praudh

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi, sağlıklı günler. Windows 11'den Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum ve bir adet Windows 10 OEM key alma düşüncem var. Bu konuda öneri ve danışacağım birkaç konu var. Sırayla yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
• Öncelikle OEM keyler ile Windows kurmanın ISO dosyası ile keysiz kurmak arasında nasıl bir fark var?
• Genelde oyun oynamak için ama arada Photoshop vs. de yapıyorum, hangi sürümü önerirsiniz? (Home, Pro vb.)
• Son olarak da alabileceğim bir site için öneri istiyorum. Direkt link atabilirsiniz key sayfası için.

Herkese iyi, sağlıklı günler. Windows 11'den Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum ve bir adet Windows 10 OEM key alma düşüncem var. Bu konuda öneri ve danışacağım birkaç konu var. Sırayla yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
• Öncelikle OEM keyler ile Windows kurmanın ISO dosyası ile keysiz kurmak arasında nasıl bir fark var?
• Genelde oyun oynamak için ama arada Photoshop vs. de yapıyorum, hangi sürümü önerirsiniz? (Home, Pro vb.)
• Son olarak da alabileceğim bir site için öneri istiyorum. Direkt link atabilirsiniz key sayfası için.

2020 Mart ayından bu yana Win 10 Home kullanıyorum, buradan almıştım.

11 ile 10 arasında pek fark yok. Özel bir nedeni yoksa 11'de kalın.
11'de çeşitli sorunlar yaşıyorum. RX 6700 ekran kartım var dün Valorant'a tıkladığım gibi PC kendini düzeltmek için kapat/aç yaptı. ETS2'de oyun birden kapandı, arada bir wattman hatası alıyorum. Her gün de görüntüde saliselik, anlık kopmalar oluyor. Windows 10'da bir denemek istiyorum.

11'de çeşitli sorunlar yaşıyorum. RX 6700 ekran kartım var dün Valorant'a tıkladığım gibi PC kendini düzeltmek için kapat/aç yaptı. ETS2'de oyun birden kapandı, arada bir wattman hatası alıyorum. Her gün de görüntüde saliselik, anlık kopmalar oluyor. Windows 10'da bir denemek istiyorum.
Ekran kartı ile ilgili bir durum. İşletim sistemi değiştirme ile alakası yok.
Onun çözümünü ekran kartı bölümünde arayın.

Ekran kartı ile ilgili bir durum. İşletim sistemi değiştirme ile alakası yok.
Onun çözümünü ekran kartı bölümünde arayın.
Tam olarak öyle değil aslında. Wattman hatası Windows 11 & AMD Adrenalin Software'nin bazı noktalarda çakışması ile oluşan bir şey. Yani sürücü kaynaklı ama ekran kartının kendisi ile de alakası olabilir. Bir denemek istiyorum sadece, belki de Windows 10'u özledim geçmek istiyorum.

Ek olarak retail key almak daha mı mantıklı olur? Uzun bir süre sistemi değiştirmeyi düşünmüyorum.

Amazona bakabilirsin.

Windows 10 Pro Retail Key almıştım fakat Windows 11'e geri dönmek istiyorum. Bu keyi Windows 11'de kullanabilir miyim?

Ek olarak bir sorum daha var. Windows 11 ISO dosyası ile Windows 11 kurarken bu kodu kullanırsam nasıl bir tepki alırım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı