Yeni bilgisayarım geldiğinde orijinal olarak kullanmak istiyorum ve sizlerden uygun fiyatlı Windows 10 OEM Key önerisi istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar ne yapsın 1 kere kullanacağı key'e 1000 TL mi versin?Bence de bu keylere para vereceğinize internetten bulup kullanın daha iyi. Microsoft'un 1000TL civarlarında sattığı keyi 5 TL'ye alınca korsandan bi farkı kalmıyor.
Birini neredeyse 1 yıldır kullanıyorum sıkıntı olmadı, diğer ikisini de alalı 1 hafta oluyor.Kaç ay kullandınız?
İnternetteki kodlardan da tüm güncellemeleri alabiliyorsun.Valla haklı olabilirsin dostum. Bir bilgim olmadan alıp kullandım 3 kez. Hiçbirinde bir sorun çıkmadı. En iyisi orijinal almak zaten de, çoğu zaman ona bütçe ayırmak istemiyoruz mecburen. Bu kodlarla kullanınca en azından tamamen korsan olmuyor ve tüm update'leri alabiliyorsun, tek mantığı bu.
1000TL'lik alın demedim ki. 5 TL'lik alacağına hiç almadan internetten bul daha iyi dedim. Okuma yazma biliyor musun?İnsanlar ne yapsın 1 kere kullanacağı key'e 1000 TL mi versin?
İnternetteki kodlardan da tüm güncellemeleri alabiliyorsun.
Maalesef forumda korsan kullanıma destek yok öyle bi konu açarsam ban yerim.Olabilir, bilmiyordum internetten bulunabildiğini. Belki nereden bulduğunu paylaşır, bir konu açarsan insanlar boşuna para vermemiş ve yararalanmış olur.
Korsan'dan bir farkı kalmıyor demişsin. Bende ona cevap verdim. Ayrıca internetten bul daha iyi demişsin oda korsana giriyor.İnternetteki kodlardan da tüm güncellemeleri alabiliyorsun.
1000TL'lik alın demedim ki. 5 TL'lik alacağına hiç almadan internetten bul daha iyi dedim. Okuma yazma biliyor musun?
Korsan'dan bir farkı kalmıyor demişsin. Bende ona cevap verdim. Ayrıca internetten bul daha iyi demişsin oda korsana giriyor.
Neyse uzatmayalım. Konu amacından çıkıyor.Anlaşamıyoruz sanırım. İnsanlara 1000 TL'lik Windows satın alın diye bir şey demedim. Senin onu kast ettiğini sandığım için öyle yazdım. Tek derdim fırsatçılık yapıp orijinal adı altında Windows satanlara para kaptırmamaları. Yoksa korsana özendirme peşinde değilim.
Oem veya Retail Key'ler hakkında hiçbir fikriniz var mı ? Çünkü onlarda orijinaller.Bence de bu keylere para vereceğinize internetten bulup kullanın daha iyi. Microsoft'un 1000TL civarlarında sattığı keyi 5 TL'ye alınca korsandan bi farkı kalmıyor.
PTT AVM'ye baktım ama 100 TL civarında, ben daha çok 10-30 TL bandında bir key arıyorum.Ne varsa PTT AVM'de herkes oradan alıyor çoğunlukla. İsterseniz bir bakın derim.
Edit: OEM Key, Crack Windows değildir !
Oem veya Retail Key'ler hakkında hiçbir fikriniz var mı ? Çünkü onlarda orijinaller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.