Windows 10 OEM Key'e USB İle Format Atılabilir mi?

Deus Mortuorum

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523300818
Windows 10 PRO linkindeki ürünü almak istiyorum ama ürün açıklamasında "Windows'u tekrar kurmayı denetim masası Windows sıfırlama üzerinden yapmalısınız. Format / Fdisk attığınızda fiziksel temizlik yaptığınız için aynı kodu tekrar kullanamazsınız. " şeklinde bir açıklama var. Ben Windows'u sıfırlamayı hiç kullanmadım. Her zaman USB kullanarak temiz kurulum şeklinde formatladım.

1. sorum: Windows sıfırlama ile çoğumuzun yapmış olduğu USB'den format arasında temiz kurulum açısından bir fark var mıdır?
2. sorum: Bu şekilde satılan ucuz ve fiziksel temizlik yapamadığımız Windowsları önerir misiniz? (Neden bu kadar ucuz olduğunu bilmiyorum ama yorumlarda herkesin memnun olduğunu görüyorum.)
3. sorum: Olurda format gerektiren bir virüs yüzünden fiziksel temizlik yapmak zorunda kalırsam bu ürün anahtarını hiçbir şekilde kullanamaz mıyım? (Kullanamazsınız diye belirtmişler ama belki bir yolu vardır diye sormak istedim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM lisanslı Windows almıştık zamanında ve buna rağmen anakart değişimi yaptık sanki RETAIL lisans gibi kabul etti. Anlattım Microsoft'a dediki; şanslıymışsınız, böyle hatalar olabiliyor.

Bende şanslılardan biriyim demek. Bende bir müddet korsan kullanmıştım. Fakat sonra son ümit kararıyla YouTube üzerinden lisans anahtarı buldum. Lisans anahtarını girdim ve çalıştı. CMD üzerinden lisans kontrolü yaptım ve orijinal olduğunu anladım aynı şu yazıyor "Makine kalıcı etkinleştirildi." . Evde sevinçten zıpladım. Lisansımı da kontrol ettim OEM mi yoksa Retail mi diye ve sonuç Retail lisanslı bir Windows 10 Pro sürümüne sahip oldum. Nasıl oldu hala şaşkınım. Bu arada OEM lisansınızla doya doya formatınızı atabilirsiniz. İyi forumlar.

Windows 10 PRO linkindeki ürünü almak istiyorum ama ürün açıklamasında "Windows'u tekrar kurmayı denetim masası Windows sıfırlama üzerinden yapmalısınız. Format / Fdisk attığınızda fiziksel temizlik yaptığınız için aynı kodu tekrar kullanamazsınız. " şeklinde bir açıklama var. Ben Windows'u sıfırlamayı hiç kullanmadım. Her zaman USB kullanarak temiz kurulum şeklinde formatladım.

1. sorum: Windows sıfırlama ile çoğumuzun yapmış olduğu USB'den format arasında temiz kurulum açısından bir fark var mıdır?
2. sorum: Bu şekilde satılan ucuz ve fiziksel temizlik yapamadığımız Windowsları önerir misiniz? (Neden bu kadar ucuz olduğunu bilmiyorum ama yorumlarda herkesin memnun olduğunu görüyorum.)
3. sorum: Olurda format gerektiren bir virüs yüzünden fiziksel temizlik yapmak zorunda kalırsam bu ürün anahtarını hiçbir şekilde kullanamaz mıyım? (Kullanamazsınız diye belirtmişler ama belki bir yolu vardır diye sormak istedim.)
Hiç bir şey olmaz Usb den temiz kurulum yapabilirsin, ben Wibtek anakartı değiştirdim Asus yaptım oem lisansı gene kabul etti üç yıldır aynı şekilde devem ediyor.
Bence bu linkteki yazılımı al
Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans - n11.com

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı