Rehber Windows 10 OneDrive Kaldırma

Arkadaşlar sadece masaüstünden gitti merak etmeyin masaüstündeki oyunlarınız duruyor exe yi bulup geri koyun.

Hocam konuyu tekrar hortlattım kusura bakmayın ama bende de var OneDrive resim ve müzik dosyaları falan vardı içleri de boştu bende sağ alttan One Drive'yı kapattım herhangi bir sorun olur mu?

Hata alıyorum nasıl çözerim?

Microsoft One Drive önemli mi kaldırsam bir sorun olur mu?

Son zamanlarda konuyu önerdiğim üyelerde işlemi eksiksiz yapmasına rağmen OneDrive'ın "Belgelerim" klasöründe gözüktüğü, tam kaldırılmadığı üyelere denk geldim. "Eskisi gibi çalışmıyor mu acaba" diye düşünmeye başladım.

Yakın zamanda konudaki rehberi uygulayan üyeler varsa sonucunu başarılı-başarısız belirtebilir mi?

Eski Windows kurlumumda sorunsuz yapmıştım fakat açıkçası yeni formattan sonra ihtiyaç duymadım.
Eskiden gereksiz işlemci harcama problemi vardı, artık yok çözmüşler sanırım o sorunu.

Dediğiniz yöntemle OneDrive'ı başarılı bir şekilde kaldırdım. Ancak belgelerim ve resimler klasörlerine giriş yapmaya çalıştığım zaman "Konum Kullanılamıyor" hatası alıp giremiyorum. Nasıl düzeltebilirim?

İşlemi yaptıktan sonra böyle diyor ne yapmam gerek?

Eki Görüntüle 987250

Aynı hatayı belgelerim ve indirilenler klasöründe alıyorum. Siz hatayı düzeltebildiniz mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…