Windows 10 orijinal alınır mı?

Anakartınıza gömülür ev anakart değiştirseniz bile bazı adımlar ile başka bir anakart üzerinden etkinleştirme yapabilirsiniz. Yani sonsuza kadar sizin olur. Ben şahsen almazdım çünkü 30 TL'ye orijinal OEM Key'ler var.

Ama o OEM denen saçmalık korsan oluyor. Ve bunu Microsoft diyor.
Vatan Bilgisayar'dan kutu bir işletim sistemi alınır mı sizce ve bu işletim sistemini istedigimiz kadar kullanabilir miyiz?

Paran varsa al kardeşim. OEM gibi saçmalıklara takılma.

@Jira hocamın da dediği gibi;

Yasal, yasal, yasal. İllegal değil legal. Artık kaç kere diyeceğiz. %100 orijinaldir. Microsoft'un çıkardığı bütün güncellemeler ve özelliklerden yararlanabilirsin.

İlgili konu;

Yasal, yasal, yasal. İllegal değil legal. Artık kaç kere diyeceğiz. %100 orijinaldir. Microsoft'un çıkardığı bütün güncellemeler ve özelliklerden yararlanabilirsin.

Microsoft öyle demiyor ama. Mantıklı mı sence? 1000 TL'lik şey 20 TL.

yasal, yasal, yasal. İllegal değil legal. Artık kaç kere diyeceğiz. %100 orijinaldir. Microsoft'un çıkardığı bütün güncellemeler ve özelliklerden yararlanabilirsin.

İlgili konu;

Eski laptoplardan sökülür ve Microsoft onların kendilerinin satmadıklarını ve korsan olduğunu söylüyor.

İlgili konu;

Bak bu da konu:

OEM Key'ler korsan ise Microsoft buna nasıl izin veriyor?
Sence istediğini yapamaz mı Microsoft. :D.
1000TL Windows 10 alabilirsin paran vardır saygı duyarım.

Ama o OEM denen saçmalık korsan oluyor. Ve bunu Microsoft diyor.

Paran varsa al kardeşim. OEM gibi saçmalıklara takılma.

OEM Key'ler korsan ise Microsoft buna nasıl izin veriyor?
Sence istediğini yapamaz mı Microsoft. :D.
1000TL Windows 10 alabilirsin paran vardır saygı duyarım.

Microsoft öyle demiyor ama. Mantıklı mı sence? 1000 TL'lik şey 20 TL.

Eski laptoplardan sökülür ve Microsoft onların kendilerinin satmadıklarını ve korsan olduğunu söylüyor.

Bak bu da konu:

1000 TL'ye sattığın ürün 20 TL'ye bulunsa sen yasal der miydin?

Yasal değilse neden çalışıyor?
Çalışmasın. Buna engel olamazlar mı. Bal gibi de olurlar.
Windowsa parası olan 100 dolar verir alır. Parası olmayan garibanlar da OEM devam.
Yasallık bir durum yok ortada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı