Arkadaşlar merhaba şu anda bilgisayarımda Windows 10 Pro var CMD üzerinden etkinleştirmiştim orijinal Windows 10 almak istiyorum, hem bana site önerip hem de aldıktan sonra format atmadan nasıl etkinleştirebileceğimi söyler misiniz?
Ürün anahtarı satın alıyorsunuz ve Başlat > Etkinleştirme ayarları kısmından aktif ediyorsunuz. Ben Yazılım Budur'u tercih etmiştim 2-3 yıldır da aynı keyi kullanmaya devam ediyorum. Gidip 1200 TL de verebilirsiniz.
Her ucuza satılan OEM key yasa dışı değildir. Microsoft Türkiye'nin gidin ucuza OEM key alın demesini beklemeyin lütfen. Adamlar tabii ki normal lisanslara yönlendirmeye çalışacaktır.
Teşekkürler peki geçtikten sonra Update kısmında Windows 2004'e geçin güncellemesş gelecek mi bende şu an gelmiyor yoksa manuel olarakmı geçmem gerek şu an Windows 1909 var.
Temiz kurulumla halledin. K**pi*o illetini silince key gitmiyor. İnternette yöntemleri var ancak Mining virüsü şüpheleri vardı. Temiz kurulum yapın,10 liraya aldığınız kodu girin. Ömür boyu Windows'unuz olsun. Bu arada gelecektir.
Okuyucu ve izleyicilerimizden gelen istek üzerine, internette 19 TL’ye satılan bir Windows 10 ürün anahtarını deneyip, sonucunu Webtekno YouTube kanalında sizlerle paylaşmıştık. Konuya açıklık getirmek üzere Microsoft Türkiye yetkililerine ulaştık. Bu ürün anahtarlarının neden yasal olmadığını...
Okuyucu ve izleyicilerimizden gelen istek üzerine, internette 19 TL’ye satılan bir Windows 10 ürün anahtarını deneyip, sonucunu Webtekno YouTube kanalında sizlerle paylaşmıştık. Konuya açıklık getirmek üzere Microsoft Türkiye yetkililerine ulaştık. Bu ürün anahtarlarının neden yasal olmadığını...