Windows 10 orijinal nasıl alınır?

Yer
Isparta
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba şu anda bilgisayarımda Windows 10 Pro var CMD üzerinden etkinleştirmiştim orijinal Windows 10 almak istiyorum, hem bana site önerip hem de aldıktan sonra format atmadan nasıl etkinleştirebileceğimi söyler misiniz?

10-20 TL gibi bir fiyata OEM key alabilirsin.
1590944351891.png

1590944364110.png

1590944399609.png

Ürün anahtarı satın alıyorsunuz ve Başlat > Etkinleştirme ayarları kısmından aktif ediyorsunuz. Ben Yazılım Budur'u tercih etmiştim 2-3 yıldır da aynı keyi kullanmaya devam ediyorum. Gidip 1200 TL de verebilirsiniz.

Her ucuza satılan OEM key yasa dışı değildir. Microsoft Türkiye'nin gidin ucuza OEM key alın demesini beklemeyin lütfen. Adamlar tabii ki normal lisanslara yönlendirmeye çalışacaktır.

Son düzenleme:
Temiz kurulumla halledin. K**pi*o illetini silince key gitmiyor. İnternette yöntemleri var ancak Mining virüsü şüpheleri vardı. Temiz kurulum yapın,10 liraya aldığınız kodu girin. Ömür boyu Windows'unuz olsun. :) Bu arada gelecektir.

Arkadaşların bahsettiği siteler çalıntı. Forumda korsan ve çalıntıya destek vermiyoruz.
Konuyla ilgili Microsoft Türkiye distribütörünün açıklaması:

Arkadaşların bahsettiği siteler çalıntı. Forumda korsan ve çalıntıya destek vermiyoruz.
Konuyla ilgili Microsoft Türkiye distribütörünün açıklaması:

Hocam siz WinRAR'a a falan para veriyor musunuz siz 1.500 TL'ye mi aldınız Windows'u?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı