Windows 10 orijinal yapma

Talhas_z5z

Hectopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR3
SSD veya HDD modeli
128 GB SSD 1TB HDD
Ekran kartı
AMD Radeon HD 7500M/7600M Series
İşlemci
İntel Core İ7 3612QM
Windows 10 Pro yüklemiş bilgisayara bakan kişi ama orijinal değil CMD'ye yazdığımda orijinal olmadığını gördüm. Windows 10 yüklüyken kendi sitesinden tekrar indirmeyi denedim işe yarar mı yoksa durdurayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek çözümü tekrar format.

Bilgisayarda bakım yaptırdığınız kişiye vermeden önce orijinal Windows varsa format atın, yoksa ürün anahtarı alıp etkinleştirebilirsiniz.

Bilgisayarda bakım yaptırdığınız kişiye vermeden önce orijinal Windows varsa format atın, yoksa ürün anahtarı alıp etkinleştirebilirsiniz.

Gömülü Windows 7 ürün anahtarım vardı sonradan Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10'a yükselttim benim gömülü ürün anahtarını da KMSpico silmiş sanırım ürün anahtarını giriyorum olmuyor.

Silmese de zaten wni7 anahtarını Windows 10'da kabul etmez ki.

Ben Windows 7'deyken Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 indirmiştim o zaman direkt inmişti galiba ilk çıktığında indirmek ücretsizdi bende o sıra indirmiştim.

Yani ben orijinal şekilde (ama ücretsiz) Windows 10'u indirmiştim hatta ondan sonra Windows 11 de indirdim Windows 11 kullanırken o format attı falan ürün anahtarını giremedim dedi KMSpico'yla kurmuş.

Tek çözümü tekrar format.

Tekrar format atarsam bu sefer nasıl eski ürün anahtarıma kavuşacağım yine crack olacak.

Teşekkürler herkese flash üzerinden format dosyası hazırladım ve format attım düzeldi.

Son düzenleme:
Windows 10’u legal hale getirmek için öncelikle resmi Microsoft web sitesinden veya s2-keys gibi yetkili satıcılardan ürün anahtarını edinin. Ardından "Ayarlar"ı açın, "Güncelleme ve Güvenlik"e gidin ve "Etkinleştir" seçeneğini seçin. Aldığınız anahtarı girin. Daha sonra güncellemeleri kontrol ederek en son düzeltmeleri ve iyileştirmeleri alın. Microsoft’un etkinleştirme kontrol araçlarını kullanın ve güvenlik ve destek için korsan sürümlerden kaçının.

Windows 10 Orjinal Yapma işlemi için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir.

• Başlat – Arama yerinde “PowerShell” ifadesini aratın.
  • Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
  • Aşağıda yer alan kodu kopyaladıktan sonra sağ tıklayıp yapıştırın ve “Enter” tuşuna basın.
  • irm https://get.activated.win | iex
  • Karşınıza çıkan pencerede ise 1 veya 2 tuşuna basabilirsiniz.
  • Windows 10 Orjinal olduğunda Yeşil” yazıyla Permanently Activated ifadesi yazacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı