Windows 10 Orjinal İle Crack Arasındaki Fark Nedir?

Değil 1500, 5000 TL de olsa almak lazım, şahsen ben yine de alırdım. Adamlar emek vermiş ve güzel bir işletim sistemi yapmış, ve sen de korsan olarak kullanıyorsun emeğe saygısızlık ediyorsun.

Ama 1500 TL bir işletim sistemi için çok fazla benim PC Max 700 TL gidip 1500 TL'lik işletim sistemi alırsam ne olur hiçbir şey zaten değiştiricem yakında Mac'e geçiyorum

Değil 1500, 5000 TL de olsa almak lazım, şahsen ben yine de alırdım. Adamlar emek vermiş ve güzel bir işletim sistemi yapmış, ve sen de korsan olarak kullanıyorsun emeğe saygısızlık ediyorsun.
Bu söylediğin kadar saçma bir şey yok şu dünyada. Aylarca çalışıp, bi dünya para mı verelim böyle bir şeye? Adamlar yapmışsa yapmış. Ülkenin ekonomik durumunu görüyorsun zaten. Bir fakir zengine niye sadaka versin zaten kendine ihtiyacı var.

Bu söylediğin kadar saçma bir şey yok şu dünyada. Aylarca çalışıp, bi dünya para mı verelim böyle bir şeye? Adamlar yapmışsa yapmış. Ülkenin ekonomik durumunu görüyorsun zaten. Bir fakir zengine niye sadaka versin zaten kendine ihtiyacı var.
Senin hatırına 100 TL yapacak değiller. Tek seferliğine ver 2000 TL, ömür boyu kullan işte... Microsoft ne yapsın? Ülkenin durumuna göre fiyat mı düşürsün? Sonuçta Microsoft Türkiye çalışanları da TL üzerinden maaş alıyor. Ürünü 500 TL'ye sat elemanlara 5000 TL maaş ver. Nerede kâr? Bir ürün alırken etraflıca düşünmek lazım.
Şu ülkede Netflix, Spotify gibi hizmetlere aylık az az para verenler Windows 10'u korsan kullanıyor.
Windows aylık para istese yine korsan kullanacak insanlar var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı