Windows 10 Orjinal Sürüm ve Korsan Sürüm Arasındaki Farklar

VΣNOM

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522654119
Tabiki herkes orjinal'ı savunur ve bazı kişiler de orjinal'in pahalı olmasından ötürü durmu yetmediği için korsana yanaşır. Orjinal sürüm ve korsan sürüm arasındaki farklılıklar nelerdir ? Korsan sürümde donmalar vs. olur mu ?

Bende her üründe olmasa da bazı ürünlerde korsana yöneliyorum dürüst olayım hem fiyatın pahalı olmasından vb. nedenlerden ötürü.Korsan üründe kasmalar donmalar olması kaçınılmazdır ama işletim sistemi alacaksan orjinal sürüm almanı tavsiye ederim.

Bu vereceğim linke bakın, özellikle de fiyatına. Windows bu parayı haketmiyor. Bu insanları dolandırmaktan başka bir şey değil. Tam 730 TL. Hiç kimse kusura bakmasın ben korsan kullanıyorum. Ve Windows bu işletim sistemini 100 TL bazına kadar inene dek korsan kullanacağım. Milyarlarca doları olup da bir işletim sistemine bu parayı biçmek nedir be ?
Windows 10 Pro: Yükselt veya Satın Al - Microsoft Mağazası Türkiye
Şimdi siz söyleyin, bu parayı hakediyor mu ?

Fiyat en büyük fark. Bunun yanında sistemi cracklemek için yükleyeceğiniz virüsler veya trojanlar korsanın ekstraları. Ayrıca korsan kullandığınız için sürekli güncelleştirmeleri alamayacaksınız. 730TL yerine yukarıdaki arkadaşlarında belirtmiş olduğu 40-50TL'ye alabileceğiniz lisanslar var. Bunun yanında öğrenci iseniz zaten ücretsiz lisans mevcut.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı