Çözüm Windows 10 otomatik güncelleme başlamama sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komut penceresini admin modunda nasıl açıcam yardım edermisiniz ?

Arkadaşlar benim rezervasyonum var buradan Windows Home yi mi seçebilirim tek? Windows 10 PRO yu seçersem aktivasyon kodu ister mi?

@dmc adamın dibisin kardeşim. Kurulum dosyaları indiriyor şuan. Teşekkürler.

İfadeler: dmc
HasanBlue, post: 1385311, member: 35328"]Arkadaşlar benim rezervasyonum var buradan Windows Home yi mi seçebilirim tek? Windows 10 PRO yu seçersem aktivasyon kodu ister mi?
Eki Görüntüle 91794

Komut penceresini Admin modunda açtıktan sonra wuauclt.exe /updatenow komutunu çalıştırın diyor bu ikisini çalıştırmak için ne yapmam lazım arkadaşlar ayrıntılı söyler misiniz ?
?

Orjinalliği filan bozulmaz dimi ? windows 8.1 orjinal laptopla geldide win 10 da orjinallik sorunu olmaz dimi ? Birde kendisi rezerve etmiştim sonra indirirse ?

Şuanda windows 10 iniyor diyor windows updatede gerek kalmadı galiba

Kardeş dediğini indirmeye başlattım çok düşüktü bi baktım windows updatede 10 indiriliyor diyordu şuan toplam 548kb tamamlanan %0 yaklaşık 1 dakikadır böyle. Konuyu açan arkadaşın dediğini yaptım komut sistemine dediğini kopyala yapıştır yaptım hiçbirşey gelmedi ama tam senin linke bastığımda windows update 10 u indirmeye başladı. Ama dediğim gibi hala %0 da senin verdiğindenmi oldu yoksa yaptığımız işlemden mi ? Kotayıda aştım hızda düşük... Karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl anladım indiğini?

İnşallah bozulmaz : ) bende şuan öyle indiriyorum. % 10 ' da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…