Çözüm Windows 10 otomatik güncelleme başlamama sorunu

• Konuyu başlatan dmc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 14.457
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam saol indiriyorum format filan hiç daha windows yüklemedim öyle olmayacak dimi ?

Birde sürüm seçiliyormuş galiba biz hangi sürümü seçicez pro filan ?

Bende ki single language galiba onu seçeceğim.

Bende bu şekilde iniyor. Windows Update'i açtım ve yüklemeye başladı. Daha demin %100'e geldikten sonra böyle oldu. Sabırsızlıkla bekliyorum Windows 10'u. :)

Adsız.jpg

Arkadaslar hep boyle WindowsBT Denilen seyde 6küsür GB oldu ne yapıcam?

cats.jpg
yuklenmıyor.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Nihayet uzun süredir beklenen Microsoft'un Windows 10 masaüstü işletim sistemi bugün itibariyle uyumlu tüm cihazlar için güncelleme olarak ve yeni cihazlar üzerinde satılmak suretiyle piyasaya çıktı. Rezervasyon yaptırmış olan Windows 7 ve Windows 8/8.1 sahipleri bugünden itibaren otomatik olarak güncellemeleri almaya başlıyor. Ancak güncellemesi otomatik başlamayanlar için de bir yöntem mevcut.
Halen rezervasyon yaptırmayanlar için ekranın sağ alt tarafındaki Windows ikonuna tıkladıktan sonra kayıt yaptırarak güncellemenin cihaza otomatik olarak indirilmesini ve kurulmasını sağlamak mümkün.
Windows Update uygulamasını çalıştırdıktan ve tüm güncellemeleri otomatik olarak aldığınıza emin olduktan sonra halen güncelleme olmadıysa bir kaç adımda problemi çözmek mümkün.

1- C:\Windows\SoftwareDistribution\Download klasörüne gidin ve klasördeki herşeyi silin.
2- Komut penceresini Admin modunda açtıktan sonra wuauclt.exe /updatenow komutunu çalıştırın.
3- Birkaç dakika sonra Windows Update güncellemelerini kontrol edin. Windows 10 güncellemesinin indirilmeye başlamış olması gerekiyor. Sonrasında ise kurabilirsiniz.

Eyvallah kardeşim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    50,6 KB · Görüntüleme: 477
Bu yönetimi uyguladığım zaman yerel diskin içerisindeki gizli dosya olan Windows.BT adlı klasör 128 MB boyutuna indi. Eskiden 4 GB idi. Ne oldu şimdi? Geçemeyeceğim Windows 10'a herhalde. :(

Bazı arkadaşlarımızda Get Windows 10 uygulamasından yükseltirken, bazıları neden Windows Update'den oluyor? Ben Windows Update'i açtığımda Windows 10 yükseltilmeye hazır falan diyordu. Böyle mi olması lazım arkadaşlar?
Adsız.jpg

Bu yöntem işe yarıyormuş arkadaşlar. Az önce bir sayfada daha gördüm.
Ekran Alıntısı.PNG

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı