Çözüm Windows 10 otomatik güncelleme başlamama sorunu

• Konuyu başlatan dmc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 14.507
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komut penceresini admin modunda nasıl açıcam yardım edermisiniz ?

Arkadaşlar benim rezervasyonum var buradan Windows Home yi mi seçebilirim tek? Windows 10 PRO yu seçersem aktivasyon kodu ister mi?
Untitled.png

@dmc adamın dibisin kardeşim. Kurulum dosyaları indiriyor şuan. Teşekkürler.

• Beğen
İfadeler: dmc
HasanBlue, post: 1385311, member: 35328"]Arkadaşlar benim rezervasyonum var buradan Windows Home yi mi seçebilirim tek? Windows 10 PRO yu seçersem aktivasyon kodu ister mi?
Eki Görüntüle 91794

Komut penceresini Admin modunda açtıktan sonra wuauclt.exe /updatenow komutunu çalıştırın diyor bu ikisini çalıştırmak için ne yapmam lazım arkadaşlar ayrıntılı söyler misiniz ?
?

Orjinalliği filan bozulmaz dimi ? windows 8.1 orjinal laptopla geldide win 10 da orjinallik sorunu olmaz dimi ? Birde kendisi rezerve etmiştim sonra indirirse ?

Şuanda windows 10 iniyor diyor windows updatede gerek kalmadı galiba :D

Kardeş dediğini indirmeye başlattım çok düşüktü bi baktım windows updatede 10 indiriliyor diyordu şuan toplam 548kb tamamlanan %0 yaklaşık 1 dakikadır böyle. Konuyu açan arkadaşın dediğini yaptım komut sistemine dediğini kopyala yapıştır yaptım hiçbirşey gelmedi ama tam senin linke bastığımda windows update 10 u indirmeye başladı. Ama dediğim gibi hala %0 da senin verdiğindenmi oldu yoksa yaptığımız işlemden mi ? Kotayıda aştım hızda düşük... Karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orjinalliği filan bozulmaz dimi ? windows 8.1 orjinal laptopla geldide win 10 da orjinallik sorunu olmaz dimi ? Birde kendisi rezerve etmiştim sonra indirirse ?

Şuanda windows 10 iniyor diyor windows updatede gerek kalmadı galiba :D

Kardeş dediğini indirmeye başlattım çok düşüktü bi baktım windows updatede 10 indiriliyor diyordu şuan toplam 548kb tamamlanan %0 yaklaşık 1 dakikadır böyle konuyu açan arkadaşın dediğini yaptım komut sistemine dediğini kopyala yapıştır yaptım hiçbirşey gelmedi ama tam senin linke bastığımda windows update 10 u indirmeye başladı. Ama dediğim gibi hala %0 da senin verdiğindenmi oldu yoksa yaptığımız işlemden mi ? kotayıda aştım hızda düşük... Karıştı.
Nasıl anladım indiğini?

İnşallah bozulmaz : ) bende şuan öyle indiriyorum. % 10 ' da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı