Windows 10 otomatik onarıma güvenli modda nasıl girilir?

Makaleler
7
Selamlar, geçen konuda belirttiğim gibi hala siyah ekran hatası alıyorum, hiçbir şekilde çözemedim. Son çare olarak otomatik onarıma girip bilgisayarı sıfırlayayım dedim. Acaba otomatik onarıma nasıl girebilirim?

Not: Güvenli mod dışında bilgisayarı açamıyorum.

Hocam daha fazla uğraşmayın. Tek çözümü tekrar Windows kurmak.
Nasıl kurabilirim? CD girişi yok bilgisayarda, USB ile nasıl yapıldığını da bilmiyorum. Acaba bir rehber atar mısınız?
Sol alttan Windows logosuna sağ tık yap ayarlar seçeneği çıkar.
Edit: Windows + ı tuşuna bas kanka.
Klavye bozuk, bazı tuşları çalışmıyor (I dahil). Bir de bu sefer güvenli modda da ekran gelmedi.

Nasıl kurabilirim? CD girişi yok bilgisayarda, USB ile nasıl yapıldığını da bilmiyorum. Acaba bir rehber atar mısınız?

Klavye bozuk, bazı tuşları çalışmıyor (ı dahil). Bir de bu sefer güvenli modda da ekran gelmedi.

Kendiniz yapamazsanız bilgisayarcı yapar hocam.

İsterseniz rehber atabilirim, bilmiyorsanız yapamayabilirsiniz.

Sanırım yapamam ama siz yine de atar mısınız? Bilgisayarcı fiyatı ortalama ne kadar tutar?

Bilmiyorum hocam ben hiç yaptırmadım, 1 keresinde 60 TL aldı kazıkladı mı bilmiyorum iki aylık lisans falan da vermişti üç te olabilir.

Rehber zor gelir hocam düşündüm atmak istemedim video çok daha iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilmiyorum hocam ben hiç yaptırmadım, 1 keresinde 60 TL aldı kazıkladı mı bilmiyorum iki aylık lisans falan da vermişti üç te olabilir.

Rehber zor gelir hocam düşündüm atmak istemedim video çok daha iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben herhangi bir tarayıcıya giremiyorum ki, nasıl yükleyeceğim?

Bu arada ilginiz için çok teşekkürler.

Kurtamaya giremiyorum ki.

Şuna bir bak belki işine yarar.
Edit: Şunu buldum internette;
1- bilgisayarınızı açmak için on-off tuşuna basın.
2- on-off tuşuna basıldığında ESC basılı tutun.
3- F11 tuşuna basın.
4- sorun Gider'i seçin.

Şuna bir bak belki işine yarar.
Edit: Şunu buldum internette;
1- bilgisayarınızı açmak için on-off tuşuna basın.
2- on-off tuşuna basıldığında ESC basılı tutun.
3- F11 tuşuna basın.
4- sorun Gider'i seçin.
Çok pardon, kurtarma ile bir şeyi karıştırmışım. Kurtarmaya girince ne yapacağım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı