Windows 10 otomatik onarıma güvenli modda nasıl girilir?

Makaleler
7
Selamlar, geçen konuda belirttiğim gibi hala siyah ekran hatası alıyorum, hiçbir şekilde çözemedim. Son çare olarak otomatik onarıma girip bilgisayarı sıfırlayayım dedim. Acaba otomatik onarıma nasıl girebilirim?

Not: Güvenli mod dışında bilgisayarı açamıyorum.

Bari götürmeden deneyeyim. Zaten olmazsa götürürüm ama belki bir çözüm bulursak cebimizden para çıkmaz.

Pek sanmıyorum hocam, gene de hocalarımın dediklerini yapın fakat aklınız da bulunsun güncel bir Anti-Virüs tutun.

Şimdi güvenli modu yine denedim ve yine siyah ekran aldım. İlk önce masaüstü geldi (Tabii yine görev çubuğu yanıt vermiyor.), daha sonra bir anda yine siyah ekran aldım.

Görev yöneticisinden mi?

Görev yöneticisinden açabiliyorum.
O zaman şunları yazın;

Kod:
taskkill /im Explorer.exe /f
Start c:/windows/Explorer.exe

Tekrar kurtarma yerine girip komut istemcisini aç /sfc /scannow komutunu çalıştır bakalım belki düzeltir.
"You must be an adminstrator running a console session in order to use the sfc utility." diye bir hata veriyor.
O zaman şunları yazın;

Kod:
taskkill /im Explorer.exe /f
Start c:/windows/Explorer.exe
Yine dediğim oldu: Önce 1 saniyeliğine masaüstü (Görev çubuğu yine yanıt vermiyor.) geldi, daha sonra arkaplan karardı ve görev çubuğu açılıp kapanmaya başladı.

"You must be an adminstrator running a Console session in order to use the sfc Utility." diye bir hata veriyor.

Yine dediğim oldu: Önce 1 saniyeliğine masaüstü (görev çubuğu yine yanıt vermiyor.) Geldi, daha sonra arka plan karardı ve görev çubuğu açılıp kapanmaya başladı.

Hocam Edge çalışıyor mu?
Start msedge diyerek deneyin bir.
Ayrıca komut istemini yönetici olarak çalıştırın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı