Windows 10 oturum acildiginda gorev cubugu ve simge kaybolmasi

ardakuzu

Femtopat
Daha fazla  
Telefondan yazdigim için pek cok imla hatasi olacak, kusura bakmayin.
Sorunum soyle laptop guzel guzel aciliyor. Oturum aciliyor ve bekliyorum. Masaustu ekranina geldigim anda hiçbir uygulama simgesi yok simsiyah arka plan, gorev cubugu kaybolup geliyor. Kullanmamin hiçbir yolu yok gibi sifirlama sirasinda hata olusuyor. CD girisi bozuk. Ucuza bir CD ile format atsam sonra SFC /scannow uyguladim. Lutfen yardimci olun bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu kontrol ettim maalesef buna sahip degilim. Ek olarak sizin dediginizi denemeye calisiyorum PC olaganustu sekilde yavas durumda. Kendi gorusum sanki windows gezgini her acildiginda 2 saniye civarinda yanit vermiyor gibi oluyor ve en sonunda aciliyor ama ben birkac ayar ile oynadim ve bu durumu soyle degistirdim her yanit vermediginde iygulama kapansin seklinde hal boyle olunca windows gezgini her yanit vermediginde kapaniyor ve tekrar acilmaya calisiyor. bundan gorev cubugu gidip geliyor sizce yazdiklarimin olay ile ilgisi olabilir mi?
Evet mümkün. En temiz çözüm format gibi duruyor. Uzun süre format atmıyorsan iyi olacaktır.

Bir diğer seçenek. Bilgisayar açılırken sürekli F8'e basarak başlangıç kurtarıcısını açın. Oradaki menülerde de sıfırlama benzeri bir şey olması lazım. Seçeneklerde gezerek uygun bir şey bulmaya çalışabilirsin.

Evet mümkün. En temiz çözüm format gibi duruyor. Uzun süre format atmıyorsan iyi olacaktır.

Bir diğer seçenek. Bilgisayar açılırken sürekli F8'e basarak başlangıç kurtarıcısını açın. Oradaki menülerde de sıfırlama benzeri bir şey olması lazım. Seçeneklerde gezerek uygun bir şey bulmaya çalışabilirsin.
Bu sifirlama dedigimiz secenek neden bilmiyorum bu bilgisayarda calismiyor ek olarak dediginizi denedim ve aldigim sonuc, eylem bu islem icin gcerli degil.
suan sayfa sanki her an yenileniyormus gibi bu sorunu cozmem gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı