Windows 10 oturum açma ekranında klavye ve mouse çalışmıyor

Olejan

Hectopat
Virüs taraması yaparken bilgisayarda bir anda masaüstü gitti. Tarama tamamlandı, yeniden başlatın dedim. Bilgisayarı açtığımızda oturum açma ekranında klavye mouse hiçbir şekilde çalışmıyor. Safe modda çalıştırmayı denesem de olmadı, internetten birkaç çözüme baktım. Her şeyi denedim yine olmuyor.

Virüs taraması yaparken bilgisayarda bir anda masaüstü gitti. Tarama tamamlandı, yeniden başlatın dedim. Bilgisayarı açtığımızda oturum açma ekranında klavye mouse hiçbir şekilde çalışmıyor. Safe modda çalıştırmayı denesem de olmadı, internetten birkaç çözüme baktım. Her şeyi denedim yine olmuyor.

BIOS pilini çıkartıp birkaç dakika sonra takar misiniz BIOS sıfırlansin belki düzelir.

BIOS pilini çıkartıp birkaç dakika sonra takar misiniz BIOS sıfırlansin belki düzelir.

Yok hocam olmuyor Kaspersky yazılımı ISO dosyasını indirip onunla açtım bilgisayarı bir daha virüs testine soktum tertemiz bilgisayarı 4 kere aç kapat yapınca art arda onarım ekranı geliyor bu sefer de bilgisayarınız onarılamadı diyor hiçbir şekilde açamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı