Bazı klasörlerin ismini değiştirmek için yönetici izni istiyor. Eski oturumumda yoktu, nasıl yönetici izni almadan isim değiştirebilir ya da diğer değişiklikleri yapabilirim?
Bununla beraber D diskinde programlar klasörüne bir dosya indiremiyorum 'bu konuma kaydetmeye yetkiniz yok' deniliyor.
Belki klasöre virüs bulaşmıştır, ondan değişiklik ya da kaydetme yapamadığımı sandım ama virüs vs. çıkmadı.
Windows 10 ve Windows 11 kullanıcı hesaplarını eklemeyi öğrenin. Hesap ile her kişi ayrı dosyalara, tarayıcı sık kullanılanlarına ve özel bir masaüstüne sahiptir.
support.microsoft.com
Arama yerine kullanıcı hesabı denetimi yazın. Karşınıza çıkan göstergeyi en alta alıp tamam deyin.
Bazı yerlerde izin isteyebiliyor. Bunun içinse çözümü deneyin.
Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz.
Arama yerine kullanıcı hesabı denetimi yazın. Karşınıza çıkan göstergeyi en alta alıp tamam deyin.
Bazı yerlerde izin isteyebiliyor. Bunun içinse çözümü deneyin.
Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz.
Bu hatayla uğraşmak istemediğim için yeni bir yönetici hesabı açtım. Eski hesabımda da aynı böyle oluyordu. Sizin dediğiniz gibi farklı bir yönetici hesabı şu anki.