Düzenleye basınca öğeye erişmek için izinleriniz yok diyo anlamıyom zaten tek kullanıcı benım administartor olarak gözüküyorum ama hiç bir şeye yetkım yok
Düzenleye basınca öğeye erişmek için izinleriniz yok diyor anlamıyorum zaten tek kullanıcı benım administartor olarak gözüküyorum ama hiçbir şeye yetkım yok.
Cmd yönetici olarak başlatılamıyor windows belirtilen aygıta ulaşamadı ızınlerınız yok dıyor gene sadece normal şekılde başlatabılıyorumÖnerim yeni bir hesap açıp, onu administrastor yapman CMD ile yeni hesap oluşturmanı gösteriyorum hemen.
1. CMD'yi yönetici olarak başlat.
2. net user kullanici_adi şifre /add mantığında bir hesap oluştur.
Örnek: net user tensa 1234 /add
3. localgroup administrators kullanici_adi /add ile hesabı yönetici hesabı yap.
Örnek localgroup administrators tensa /add
O zaman kurtarma modunda CMD'yi başlat.Cmd yönetici olarak başlatılamıyor windows belirtilen aygıta ulaşamadı ızınlerınız yok dıyor gene sadece normal şekılde başlatabılıyorum
Tamam deneyeceğim şuanda pek zamanım yok olursa veya olmazsa sana ıletırım teşekkürlerO zaman kurtarma modunda CMD'yi başlat.
Eki Görüntüle 1969760
Buradan kurtarma moduan gir. Daha fazla seçeneklerden komut
O zaman kurtarma modunda CMD'yi başlat.
Eki Görüntüle 1969760
Buradan kurtarma moduan gir. Daha fazla seçeneklerden komut istemini seç.
Normal değil. Büyük ihtimalle kullanıcılar alakalı sorun var. Bence bir format at cihazına.Tamam deneyeceğim şuanda pek zamanım yok olursa veya olmazsa sana ıletırım teşekkürler
Kanka 2 sorum var ilk olarak hesap başarıyla kuruldu diyor ama USERS Yerel gruba eklenmedi diyor bu normal mi bir de yönetici yapma komutunu yazınca localgroups is not recognized as an falan diyor
Bilgisayar izin vermiyorNormal değil. Büyük ihtimalle kullanıcılar alakalı sorun var. Bence bir format at cihazına.
Çok denedim zaten formatiNormal değil. Büyük ihtimalle kullanıcılar alakalı sorun var. Bence bir format at cihazına.
Nasıl izin vermiyor?Bilgisayar izin vermiyor
Çok denedim zaten formati
Valla hatırlamıyom tikliyinca yanıt vermiyo sonra gene erişiminiz yok izinler yok bla bla diyodu bilgisayardan zevk alamiyom artıkNasıl izin vermiyor?
USB'ye Windows 10 iso kurman gerekiyor. İnternet cafe'ye git istersen oradan yükle. Rufus açılmaz büyük ihtimalle senin bilgisayarında. O yüzden internet kafeye yada varsa başka bir bilgisayar bul.Valla hatırlamıyom tikliyinca yanıt vermiyo sonra gene erişiminiz yok izinler yok bla bla diyodu bilgisayardan zevk alamiyom artık
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.