Windows 10 Oyun Oynarken Mavi Ekran

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ticari Bankacılık
Arkadaşlar bugün oyun oynarken mavi ekran hatası aldım.

Minidump:032616-4171-01.rar

Bilgisayar parçaları garantiden 0 olarak yeni geldi gene mavi ekran. Delirmemek elde değil.

@cRea80 Üstad yardımını bekliyorum. Bilgisayar parçalarımı garantiye yolladım işlemci anakart ve ssd değişti. Hala mavi veriyor Ramlerimi XMP moduna almıştım onuda kapattım Oc Genie kullandım.

Tatmin olana kadar. Daha önceki karşılaştığın hata zamanlamasına göre tatmin edici bir süre kadar normal olarak sistemi kullan. Verifier etkin durumdayken bilgisayarda takılmalar, zorlanmalar görülebilir bu normaldir. Hata oluşursa döküm dosyasına bakarız. Oluşmazsa sonrasına bakarız.

@cRea80 Şimdi mavi ekran verdi abi. Buyur minidump dosyası.

032916-4703-01.rar

Directx Kernel hatası diyor. Sanırım ekran kartı driver güncellemediğimiz için yaptı :D

Tamda dizinin yarısındaydım. Bütün gün dizi izliyorum daha yeni verdi. :D

@cRea80 Abi güncel driverları yükleyelim artık istersen.

Aygıt yöneticisinde bilinmeyen bir donanım görünmüyorsa (kontrol edebilirsin) şu an için başka sürücü kurmana gerek yok. Gamecom kullanma, Logitech işlevleri için yazılım gerekiyorsa üretici sitesinden güncel yazılımı kurabilirsin.

IDE ATA/ATAPI denetleyicilerinde Standart SATA AHCI denetleyicisi gözüküyor. Onu İntel sürücüsü yapmamız gerekmez mi ?

Ayrıca Chipset sürümü ve İntel Management Engine'de güncellemek gerekmiyor mu ?

@cRea80 Linkteki sürücüyü indirdim. Bu sistem yazılım yükleme gereksinimlerini karşılamıyor hatası verdi.

Yonga seti ve IMEI güncellemene gerek yok. SSD kullandığın için rapid kurabilirsin AHCI sürücüler kendisi kurulacaktır. Sürücü güncellemelerinde bundan sonra sorun olmadıkça ekran kartı hariç güncelleme yapmana gerek yok.

Bu sistem yazılım yükleme gereksinimlerini karşılamıyor hatası verdi.

O zaman aşağıdaki sürücüyü kurabilirsin.

v10.18.15.4240: http://download.msi.com/dvr_exe/intel_vga_9_w10.zip

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı