Windows 10 oyun ve program desteği ne durumda?

Evvela sizin W10'dan ne beklentiniz olduğuna bağlı. Ben piyasadaki belli başlı program ve oyunları çalıştırmasını beklerim. Bence bu cevap yetersiz olmuş.

Öncelikle benim sizin beklentilerinizi bilmem mümkün değil. Sadece Chrome desteklesin yeter de dersiniz. Autocad açsın da dersiniz. Benim beklentilerim 2K serisi, FIFA, Pes serisi, FM serisi ve TW serisini açmasıdır oyun bakımından. Program bakımından her bilgisayarda olabilecek belli başlı programlar. Beklentimi yazmamamın nedeni konuyu okuyup geneli yorum alan bir yazı yazılmasını tahmin etmemdi. Daha bireysel bir yazı ile karşılaşınca durum değişti.

Windows 10, oyunları DirectX 12 ile uçuracak! Microsoft'un yaptığı duyuruya göre, merak edenler DirectX 12'yi şimdiden test edebilecekler. Pek çok oyun geliştiricisi şimdiden DirectX 12'nin erken erişim programına kayıt yaptırmış durumda. Böylece oyun geliştiricileri, Windows 10 piyasaya çıktığında hızlıca DirectX 12 destekli oyunlarını da piyasaya sürebilecekler.

Windows 8.1 den geçtim ana işletim sistemi olarak kullanıyorum. Şu ana kadar Goat simulator ve Call of Duty Black Ops 'u açtı sıkıntı yok diğerlerinide açacaktır diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı