Çözüldü Windows 10 oyunda ve tarayıcıda mavi ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mert tuncel

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda 2-3 aydır oyunlarda kilitlenme sorunu yaşıyordum ama mavi ekran olmuyordu. Şimdi ise mavi ekranları almaya başladım. Artık tarayıcıdayken bile oluyor.
RAM'leri memtest ile test ettim, HDD'ye bad sector taraması yaptım ve ikisinde de bir sorun ile karşılaşmadım.
Mavi ekran almadığım zamanlarda hatanın işlemci kaynaklı olduğunu düşünüyordum ve garantiye verdim. Değişimle sıfır bir ürün aldım. Ancak sorun devam etti.
Windows 10 kullanıyordum. Temiz bir format attım ancak sorun devam etti. Daha sonra Windows 8.1'e geçtim ancak hala sorun devam etmekte
Sorunun ekran kartı olduğunu düşünüyorum.
MİNİDUMP DOSYALARI : techno

upload_2017-5-28_11-1-14.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim ancak siz bu mesajı hemen atmadan önce mavi ekranların rastgele sürücü hataları vermelerinden dolayı bir araştırma yaptım ve BIOS'tan RAM frekanslarıyla ilgili bir ayar yaptım.

Aslında bu ayarı daha önce yapmıştım fakat ince bir ayrıntıyı gözden kaçırmışım. Şu an için bir sorun oluşmadı. Oluşursa tekrar başvurucağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00