Windows 10 Oyunlarda Mavi Ekran Hatası

Seren Koşdemir

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Jr. Art Director
Merhaba arkadaşlar.

Yeni bir sistem kurmuştum daha önceki konularda sistemi görebilirsiniz. Windows 10 Pro lisanslı ürün kullanıyorum. Hangi oyuna girersem gireyim sistem donuyor ve görev yöneticisini bile kullanamıyorum ya da mavi ekran hatası alıyorum. Format attım temiz kurulum yaptım yine devam ediyor.

İyi çalışmalar dilerim.

Sadece 1 adet DMP vardı paylaştım aşağıdaki linkte;
DMP uzantılı dosya

Merhaba Seren,

Problemin sürücü hatasından yada eksikliğinden kaynaklanıyor gibi ama emin değilim. Yine de bu ihtimalden başlamak en mantıklısı gibi duruyor..

Sistemindeki sürücüleri güncelleyip dener misin ? Ekran kartını mutlaka kendi sitesinden indir ve kur lütfen.

Düzelme olmazsa BIOS güncelleme yapmayı dene.

Düzelmezse donanımla ilgili sorunun olabilir daha detaylı bilgiler vermen yada uzman bir kişiye başvurman gerekebilir.

Selamlar, umarım çözersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech ve SteelSeries sürücülerinizi güncelleyin. Güncel ise donanımları ve sürücülerini kaldırın, çıkarın.
Defender devre dışı bırakıp Malwarebyte ile sistemi taratın. İmzamdan Aida64 sonucunu da paylaşın.

Steelseries ve Logitech ne alaka onu çözemedim. Biri kulaklık biri mouse alakasız iki donanımdan bahsetmişsin. Paylaştığım hatada Ekran kartı kaynaklı gözüktüğü yazıyor. Dün ekran kartını tekrar söktüm temizledim taktım. The Witcher oynadım 45 dk bir sıkıntı olmadı ama CSGO ve H1z1 en çok oynadışım oyunlar, oynarken genelde bir anda kitleniyor bilgisayar ve görev yöneticisine bile ulaşamıyorum. Maçın ortasında reset atmaktan başka bir şey yapamıyorum. Ayrıca Malware dediğin program virüsün ta kendisi kimse önermiyor. Son çare olarak sanırım sistemi Tekrar Vatan'a götürüp sıfırdan kurulum ve montaj yaptıracağım.

Farklı bir çözümü olan yada yardım edebilecek başka biri var mı?

Seren bilgisiz olduğunuzu heryerde bildirmezseniz iyi olur. Malwarebyte zararlı temizleme aracıdır ve önermeyen kimse yok bilmediğiniz konular hakkında yorum üretmeyin veya çalışmayın. Bilginiz olsa soru sormazdınız.

Seren bilgisiz olduğunuzu heryerde bildirmezseniz iyi olur. Malwarebyte zararlı temizleme aracıdır ve önermeyen kimse yok bilmediğiniz konular hakkında yorum üretmeyin veya çalışmayın. Bilginiz olsa soru sormazdınız.

Sorun çözmeye yardımcı olmak için yazıyorsun hatırlatayım. Hakaret etmek için değil ! Yazdığımı tekrar okursan benim tanıdığım herkes aynı şeyi söylüyor diyorum. Tamam teşekkürler yardımın için.

Merhaba Seren,

Problemin sürücü hatasından yada eksikliğinden kaynaklanıyor gibi ama emin değilim. Yine de bu ihtimalden başlamak en mantıklısı gibi duruyor..

Sistemindeki sürücüleri güncelleyip dener misin ? Ekran kartını mutlaka kendi sitesinden indir ve kur lütfen.

Düzelme olmazsa BIOS güncelleme yapmayı dene.

Düzelmezse donanımla ilgili sorunun olabilir daha detaylı bilgiler vermen yada uzman bir kişiye başvurman gerekebilir.

Selamlar, umarım çözersin.

Bilgisayara geçen hafta format attım Windows 10 Pro Orijinal key ile temiz kurulum yaptım BIOS güncelleme de yapıldı. Ekran kartı ve diğer driverları da eksiksiz kurdum. Ama anlamsız bir sorun var dediğiniz gibi büyük ihtimalle Vatan OEM bölümünde tekrar montaj ve kurulum yaptıracağım. Sıkıntılı bir parça var ise orada belli olur sanırım. Teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı