İlker Akbulut
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Lise 1.Sınıf Öğrencisi
Bilgisayarda uzun süre oyun oynadım. Uzun süre oynayınca FPS düşüşleri ve laglar yaşıyorum bu yüzden bilgisayarı kapatıp açayım dedim ve yaptım yeniden başlat yaptım PC kendi açılmadı. Ben kendim açtım açıldığında otomatik onarım diyordu ben yeniden başlat dedim birkaç kez olmadı gelişmiş seçeneklerden başlangıç bir şeyi vardi 1 buçuk, 2 saat düzeltmesini bekledim olmadı dedi PC. Bende sistemi eski haline getiren bir tuş vardı(adını hatırlamıyorum) ona bastım ve YouTube'da çözüm aradım ama hepsi denedigim şeyler şu anda daha bitmedi sistem geri yükleme geri yükleme bitiriliyor yazıyor bu da başarısız olursa aynı olay yıllar önce kardeşimin bilgisayarında olmuştu o zaman sadece sıfırlama ise yaramıştı şu anda saat 23:17 ve sistem geri yükleme başarısız oldu. PC artık otomatik onarım deyip kapanıyor umudum tükendi yardım edin sıfırlamak istemiyorum bir sürü dosyam var içinde.
Hata görüntüsü atayım diye video çekiyordum çekerken düzeldi sistem geri yükleme işe yaradı.
Hata görüntüsü atayım diye video çekiyordum çekerken düzeldi sistem geri yükleme işe yaradı.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: