Windows 10 Performans ve Ses Bozuklukları Sorunu

Latasho

Megapat
Makaleler
1
Merhaba Technopat Sosyal ailesi. Ben Windows 10 kullanıcısıyım ve Rocket League gibi oyunlar oynadığım zaman, bir süre sonra sesler kesintili ve cızırtılı gelmeye başlıyor ve bu sorun aynı zamanda Soundcloud ve Youtube üzerinden müzik dinlerken de geçerli. Aynı zamanda her türlü oyunda örnek olarak fps her zaman 200 iken 40'a düşüp geri yükseliyor (Windows 10 Redstone'dan sonra daha az FPS alıyorum). Bu sorunun çözümü nedir?

Merhaba Technopat Sosyal ailesi. Ben Windows 10 kullanıcısıyım ve Rocket League gibi oyunlar oynadığım zaman, bir süre sonra sesler kesintili ve cızırtılı gelmeye başlıyor ve bu sorun aynı zamanda Soundcloud ve Youtube üzerinden müzik dinlerken de geçerli. Aynı zamanda her türlü oyunda örnek olarak fps her zaman 200 iken 40'a düşüp geri yükseliyor (Windows 10 Redstone'dan sonra daha az FPS alıyorum). Bu sorunun çözümü nedir?
Sistem özelliklerinizi verebilir misiniz?

AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor 3.40 GHz
12 GB HyperX Furry Black 4GB, Furry Red 8GB
Ses kartı dahil Logitech G633
ASUS GTX750ti Strix OC Edition

Öncelikle Xbox girip ayarlardan Oyun dvr kapatın bu uygulama fps düşürüyor ve ses de bozulmalara sebep olabiliyor. Neden her oyunda etkin olduğu yada microsoftun neden bunu default olarak kapalı olarak yüklemediği hakkında hiç bir fikrim yok.

Muhtemelen sorununuz düzelecek..

Kolay Gelsin..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı