Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüWindows 10 - Photoshop CC 2015.1 Mavi Ekran Hatası
Windows 10 Pro kullanıyorum. Bir hafta boyunca bilgisayarımda yüklü olan Photoshop CC 2015.1'i çalıştırdığım vakit Windows bir anda "Kernel_Security_Check_Faıllure" kodlu mavi ekran hatası verip kendini tekrar başlatıyor. Bu nedenle sıfır format atıp tekrar programı kurduğum vakit, önce çalıştı sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda yine aynı hatayı verdi.
Öncelikle ekran kartı sürücülerinin güncel olduğuna emin olmalısın. Photoshop'da performans ayarlarında ekran kartının seçili olduğuna emin ol ve ayarlarını kontrol et. Aşağıda eski tarihli ve mutlaka güncellenmesi gereken bilgisayarına ait sürücü listesini ekledim. Bazı sürücülerin indirme bağlantılarını paylaştım. O bağlantılardan sürücüleri indirerek kurmalısın. Conexant Audio sürücüsü için donanım kimliği paylaşırsan ayrıca yardımcı olurum. Bu işlemlerden sonra mavi ekran hatası alırsan yeni döküm dosyalarını paylaşırsın.
Tavsiyeniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Sorunu Driver tarafından değil de şu şekilde çözdüm. Photoshop'un varsayılan grafik işlemcisini NVIDIA olarak ayarladıktan sonra bu problem ortadan kalktı. Size Minidump'u gönderdikten sonra güncellemeleri yapıp denemiştim. Sonrasında bu yöntemi denedim çalıştı.
Öncelikle ekran kartı sürücülerinin güncel olduğuna emin olmalısın. Photoshop'da performans ayarlarında ekran kartının seçili olduğuna emin ol ve ayarlarını kontrol et. Aşağıda eski tarihli ve mutlaka güncellenmesi gereken bilgisayarına ait sürücü listesini ekledim. Bazı sürücülerin indirme bağlantılarını paylaştım. O bağlantılardan sürücüleri indirerek kurmalısın. Conexant Audio sürücüsü için donanım kimliği paylaşırsan ayrıca yardımcı olurum. Bu işlemlerden sonra mavi ekran hatası alırsan yeni döküm dosyalarını paylaşırsın.
Tavsiyeniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Sorunu Driver tarafından değil de şu şekilde çözdüm. Photoshop'un varsayılan grafik işlemcisini NVIDIA olarak ayarladıktan sonra bu problem ortadan kalktı. Size Minidump'u gönderdikten sonra güncellemeleri yapıp denemiştim. Sonrasında bu yöntemi denedim çalıştı.
Bir sonraki vereceğim tavsiye oydu, yakalamışsın. Fakat her zaman önce sürücülerden emin olmak, sistemin genel kararlılığı açısından çok önemlidir ve benim için birinci bakılacak şey olur. İyi forumlar.