Harddiskim bozulduğu için içinde Windows olmayan bir harddiske USB'den Windows 10 Pro kurmak isterken bu hatayla karşılaşıyorum. Anakartım eski(2011) olduğu için "UEFI USB" tarzı şeyler yazmıyor Boot menüde. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Benim eski BIOS'da böyleydi. Burda USB belleğin markası yazıyor. O floppy olan sanırım senin USB belleğin. USB belleğe düzgün kurulum medyası yazdırmışsan doğrudan kuruluma geçmesi lazım, USB'nin doğru oluşturulduğundan emin misin?
şu konu işini hallederUSB'yi doğru oluşturduğumdan eminim. Technopat videosuyla birebir ve yeni sürüm kullanarak yaptım.
Şu konu işini halleder.
Çözüldü: Windows 10 "please remove this Media and press any Key to reboot" hatası
Merhaba Windows 10 2004 sürümünü kuracaktım bilgisayarıma fakat BIOS'tan USB seçiyorum. Kaydet dedikten sonra BIOS'tan çıkıp tekrar başlatıyorum ama seçmiş olduğum USB bellek eski halini otomatik olarak geri dönüyor. Tekrardan USB belleği seçiyorum kaydet deyip çıkıyorum. Sonra açılışta da...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.