Windows 10 "please remove this Media and press any Key to reboot" hatası

kadirs43

Hectopat
Harddiskim bozulduğu için içinde Windows olmayan bir harddiske USB'den Windows 10 Pro kurmak isterken bu hatayla karşılaşıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

IMG_20200307_173005.jpg

IMG_20200307_175031.jpg

15842046987138469207607621991968.jpg

1 Haftadır bu sorunla uğraşıyorum lütfen bu işlerden anlayan biri, gerçek anlamda yardım edebilir mi?

Ben de şimdi format atarken bu sorunla karşılaştım. Çözebilirseniz yardimci olur musunuz ya da ben çözebilirsem yardımcı olurum.

Ben de şimdi format atarken bu sorunla karşılaştım. Çözebilirseniz yardimci olur musunuz ya da ben çözebilirsem yardımcı olurum.
Boot menuden mi boot ettiniz yoksa biostan mı?

Ben de iki türlü de denedim ama her türlü aynı hatayı alıyorum.
Baya bir araştırma yaptım ama bu konuyla ilgili pek bir bilgi/video vs. yok. Çözen olursa buradan tartışalım.

Dün ben de aynısını yaşadım. Rufus ile UEFI değil de diğerini yükledim(MBR'yi seçmiştim galiba tam hatırlamıyorum şu an) USB'ye sorun çözüldü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı