Windows 10 Popülerliğini Koruyor, Windows 11’un Kullanıcı Sayısı Halen Düşük

Windows 11'in tırt olacağı daha çıkmadan belliydi. Daha çıkmadan bazı yerlerde yazdım, benim gibi düşünenlerde vardı hep linçlediler. Bence Windows 11'in ayarını bir türlü tutturup düzgün hale getirmeyecekler veya getiremeyecekler. Ha bundan sonra çıkacak işletim sistemi de artık adı 12'mi olur başka bir şey mi cıncık gibi olup canavar gibi çalışacak.
Abi ben Windows Me kullandım ilk, rezalet bir şeydi. Sonrasında XP çıkardılar, kitap gibi taş gibi işletim sistemiydi. Piyasa da çok tuttu, beğenildi. Ondan sonra bir Vista çıkardılar. Evlerden ırak böyle çöp hatalarla dolu bir işletim sistemini nasıl piyasaya sürdüler, millette anlamadı. Biride ağa bu ne daha çok eksiği var paylaşmayalım da mı demedi. Neyse Vista'nın adı çıkınca güncellemelerde düzeltmek yerine Vista temeline Windows 7'yi çıkardılar. Çiçek gibi işletim sistemi ne dersen yapıyor hiç üzmüyor. Bu da tuttu. Sonra bir 8 çıktı. Kimse çıktığını fark etmedi. Bu ne, böyle işletim sistemi mi olur bu demo falandır. Asıl işletim sistemi yayınlamadı daha, kafasında muhabbet çevirdiler. Adamlar ciddiye aldı. 8.1 çıkardılar.
Yalan yok hiç beğenilmedi ama, gördüğüm sistemi en az yoran en hafif işletim sistemlerinden biriydi. Ama şu driverları da bir tanısa hata vermese fena olmazdı. Onun da beğenilmeyip içinden geçtikten sonra. Windows 10 çıktı. Yine kemik gibi sağlam işletim sistemi geldi. Herkes beğendi, tıkır tıkır çalışıyor. Sonra 11 duyuruldu beklentiyi yükseltiler yükseltiler 2 sene olmuş daha ayar tutturamadılar. Eee zamanla düzeltilir diyorlarda. 2 sene de yapmadıklarını bundan sonra da yapmazlar. Sıralamarı hep bir iyi bir kötü şeklinde ilerletiyorlar. Sıra kötüdeydi. Bir sonraki işletim sistemi canavar gibi gelecek bence 1-2 seneye.

Windows 11'in tırt olacağı daha çıkmadan belliydi. Daha çıkmadan bazı yerlerde yazdım, benim gibi düşünenlerde vardı hep linçlediler. Bence Windows 11'in ayarını bir türlü tutturup düzgün hale getirmeyecekler veya getiremeyecekler. Ha bundan sonra çıkacak işletim sistemi de artık adı 12'mi olur başka bir şey mi cıncık gibi olup canavar gibi çalışacak.
12'den iyi olabilir. 6 ay önce bir yazıda yada videoda okumuştum performansı iyileştiren çözümler olacakmış.

Daha geçen günde ChromeOS gibi hafif olacağından bahsetmişler.

Eki Görüntüle 1968706
Windows 11 piyasaya sürüldükten bu yana yaklaşık iki yıllık bir zaman dilimi geçti. Microsoft güncellemeler yapmaya, yenilikler getirmeye ve eksikliklere gidermeye devam ediyor. Hatalardan dert yanarak tekrar Windows 10’a geçen kullanıcılar da var, 11’den memnun olanlar da. Peki kullanıcı sayısı ne durumda? StatCounter, dünyadaki toplam Windows tabanlı işletim sistemi pazar payında %71.64’lük dilimin Windows 10’a […]

Devamı: Windows 10 Popülerliğini Koruyor, Windows 11’un Kullanıcı Sayısı Halen Düşük
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Windows 10 FPS oyunları için çok daha iyi.

Hocam arada çok fark yok, maksimum 5 FPS. Bazen Windows 11 bile daha yüksek FPS'ler verebiliyor.
Dostum FPS konusunda değil ben Input lag ölçer kullanıyorum ve Windows 10 input lag konusunda Windows 11'e çok fark atıyor, her şey FPS değil, Windows 11'de fark etmediğiniz o kadar input lag yiyorsunuz ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı