Windows 10 Posta Uygulaması "Hesap Ekle" Yerinde Kalıyor

Windows 10'u indirmeyle gelen Posta uygulamasını eskiden sorunsuz kullanıyordum ancak format attıktan sonra uygulama düzgün çalışmamaya başladı. Fotoğrafta gördüğünüz üzere "Hesap Ekle" sayfasında herhangi bir hesabımı girsem dahi yeniden bu sayfada kalıyorum. Başka hesaplarımı da girdim ancak aynı şey oluyor. Uygulamayı sıfırladım ve kaldırıp yeniden yükledim ancak sorun hala devam ediyor.

ekkran.PNG

Bazen Windows 10 gizlilik ayarlarındaki seçeneklerden dolayı hesap eklenemeyebiliyor. Aşağıdaki izinleri etkinleştirmeyi deneyebilirsiniz.
Kod:
Ayarlar > Gizlilik
Eki Görüntüle 632283
  • Hesap bilgileri
  • Kişiler
  • Takvim
  • E-posta
  • Mesajlaşma
Gmail hesaplarımı girdiğimde hala aynı sayfada kalıyorum ancak 1 tane Hotmail hesabı girdim ve Hotmail hesabım çalışıyor şuanda ancak Gmail hesaplarıma hala daha mail gelmiyor. :(

Şunu da belirtebilirim aslında. Windows 10 içerisinde gelen Posta ve Takvim uygulaması bana göre çok sıkıntılı. Ben de önceden Gmail hesaplarımı eklemeye çalıştığımda, ekleme kısmının ardından bir pencere geliyordu ve sürekli olarak oradaki kutucuk dönüyordu. Dönmesinin ardından da hata kodu vererek kapanıyordu.

Bundan dolayı uygulamayı Revo Uninstaller ile kaldırmıştım ama sadece geçici bir çözüm sunmuştu. İstersen bahsettiğim araç ile kaldırıp (gereksiz kayıt defteri girdilerini de temizlemen gerekiyor), tekrardan yüklemeyi deneyebilirsin.

Şunu da belirtebilirim aslında. Windows 10 içerisinde gelen Posta ve Takvim uygulaması bana göre çok sıkıntılı. Ben de önceden Gmail hesaplarımı eklemeye çalıştığımda, ekleme kısmının ardından bir pencere geliyordu ve sürekli olarak oradaki kutucuk dönüyordu. Dönmesinin ardından da hata kodu vererek kapanıyordu.

Bundan dolayı uygulamayı Revo Uninstaller ile kaldırmıştım ama sadece geçici bir çözüm sunmuştu. İstersen bahsettiğim araç ile kaldırıp (gereksiz kayıt defteri girdilerini de temizlemen gerekiyor), tekrardan yüklemeyi deneyebilirsin.
Uygulamayı kaldırdım ama geri artık yüklemeyi düşünmüyorum. Siz mailleriniz için herhangi bir uygulama kullanıyorsanız tavsiye verebilir misiniz?

Aslında ben, e-posta istemcisi kullanmayı pek sevmiyorum. Çoğu e-posta işlerimi ve G Suite üzerindeki işlemlerimi, tarayıcı üzerinden gerçekleştirebiliyorum. Ek olarak bilgisayara yüklenmesi mevzusu veya senkronizasyon sıkıntısı gibi olaylarla karşılaşmamak için kullanmıyorum. Eğer kullanmak istiyorsanız, Mozilla Thunderbird veya Spike kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı