YFK
Kilopat
- Makaleler
- 9
Güzel.4gb lik isoyu 20dk da indirmiştim galiba
Güzel.4gb lik isoyu 20dk da indirmiştim galiba
Bekliyorum hocam atmayacaksanız Windows8 kurup 10 a geçicemGüzel.
Yüklemesi uzun sürüyor. Atacağım.Bekliyorum hocam atmayacaksanız Windows8 kurup 10 a geçicem
Hocam olmassa ben Windows 8 kurayım 10 a nasıl gececeğim hakkında bilgi verirsinizYüklemesi uzun sürüyor. Atacağım.
Eki Görüntüle 914195
Hocam olmazsa ben Windows 8 kurayım 10'a nasıl gececeğim hakkında bilgi verirsiniz.
Buradan indiriyorum bu arada.![]()
Windows 8 Free Download 32 Bit - 64 Bit ISO - WebForPC
Windows 8 Free Download 32 Bit - 64 Bit ISO from the official source. Here you can download complete ISO Windows 8 DVD bootable in a single click and highwebforpc.com
İptal ettim o zaman yüklemeyi bekliyorum siziOlacak sen merak etme.
Bu arada 3.6 GB yi geçerse sıkıntıOlacak sen merak etme.
İptal ettim o zaman yüklemeyi bekliyorum sizi
Bu arada 3.6 GB'yi geçerse sıkıntı.
% Kaç oldu hocam 2 gündür uğraşıyorum sıkıldım![]()
Çok zekisiniz bu arada ironi yapmıyorum aydınlandım bi andaŞimdi sen her parçayı tek tek atacaksın bilgisayara. Ve parçaları bilgisayarda ISO dosyası yapacaksın.
Bu arada diğer bilgisayarın sadece klavyesi çalışıyor mouse bağlayınca çalışmıyor birleştirme olayını yapabilirim değilmi?Şimdi sen her parçayı tek tek atacaksın bilgisayara. Ve parçaları bilgisayarda ISO dosyası yapacaksın.
Neden çalışmıyor ? Bilgisayarın touchpad'i varmı ? Fareyi nasıl hareket ettiriyorsunuz ?Çok zekisiniz bu arada ironi yapmıyorum aydınlandım bi anda
Bu arada diğer bilgisayarın sadece klavyesi çalışıyor mouse bağlayınca çalışmıyor birleştirme olayını yapabilirim değilmi?
Fareyi hareket ettiremiyorum yön tuşlarını kullanıyorum touchpad var ama çalışmıyorNeden çalışmıyor ? Bilgisayarın touchpad'i varmı ? Fareyi nasıl hareket ettiriyorsunuz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.