YFK
Kilopat
- Makaleler
- 9
Tamam yapabilirsiniz.Fareyi hareket ettiremiyorum yön tuşlarını kullanıyorum touchpad var ama çalışmıyor
Size canlı destek sağlayacağım.
Tamam yapabilirsiniz.Fareyi hareket ettiremiyorum yön tuşlarını kullanıyorum touchpad var ama çalışmıyor
Yön tuşlarını kastederken yön tuşlarına basınca fare hareket etmiyorTamam yapabilirsiniz.
DerkenTamam yapabilirsiniz.
Size canlı destek sağlayacağım.![]()
Yön tuşlarını kastederken yön tuşlarına basınca fare hareket etmiyor
Telefonum var ama müsait deilim burdan anlatsanız olmazmıBiliyorum.
telefon veya tabletiniz varmı ?
Telefonum var ama müsait değilim buradan anlatsanız olmazmı.
Yazılımı söylerseniz deneyebilirim ama dediğim gibi bilgisayar internete bağlanmıyorBir yazılım ile telefonu fareye dönüştürebiliyorsunuz.
O yüzden sordum.
Şimdi bu klasörü indir.Yazılımı söylerseniz deneyebilirim ama dediğim gibi bilgisayar internete bağlanmıyor
https://1drv.ms/u/s!Ahl6_x-iw5KDkDcHOSlCX_HhPPHr?e=DA1AUM
Şu anda kaç saat kaldı ?Eki Görüntüle 914361
Hocam indiriyorum bakalım
Birinin uzantısı sadece iso diğeri 001 ve 003 son 15dk kaldıŞu anda kaç saat kaldı ?
Ve hepsinin dosya uzantısı farklı değil mi ? Yani biri 001 biri 002 biri 003 mü ?
Hocam neredeyse yüklendi şimdi diğer bilgisayara atacağım ama birleştirme programını mouse olmadan nasıl kullanacağım?Şu anda kaç saat kaldı ?
Ve hepsinin dosya uzantısı farklı değil mi ? Yani biri 001 biri 002 biri 003 mü ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.