Windows 10 Pro 2004 ISO dosyasını nerede bulurum?

Teknoblog

Hectopat
Merhaba bilgisayarıma format atıyorum. Rufus için Windows 10 Pro ISO dosyası gerekli. Bulduklarımın hepsi Windows 10 consumer versiyonu. Windows 10 Pro için ISO dosyasını nereden indirebilirim? Teşekkürler.

Bu kaynaktan aracı indirin ve kurulum yapmak için devam edin. USB üzerine kurulum bittikten sonra format işlemine geçin.
Windows 10 PRO sürüm için yapmanız gereken adım şudur. PRO bir lisans anahtara sahip olmalısınız veya anahtarım yok diyerek bir sonraki adamında PRO sürümü seçip yükleme yapmanız gerekmekte.
Windows etkinleşmek için PRO bir OEM key alarak etkinleştirme yapabilirsiniz.

Bu kaynaktan aracı indirin ve kurulum yapmak için devam edin. USB üzerine kurulum bittikten sonra format işlemine geçin.
Windows 10 PRO sürüm için yapmanız gereken adım şudur. PRO bir lisans anahtara sahip olmalısınız veya anahtarım yok diyerek bir sonraki adamında PRO sürümü seçip yükleme yapmanız gerekmekte.
Windows etkinleşmek için PRO bir OEM key alarak etkinleştirme yapabilirsiniz.
Çok Teşekkür ederim.

Dostum bence 1909 sürümünü indir.
Son sürüm 1909 sürümden biraz daha dengeli geldi bana göre. Tek sorunu yeni fotoğraf görüntüleyicisi. Donma ve takılma sorunu mevcut sıklıkla karşılaşıyorum.

Bunun dışında bir sorun yok.

Son sürüm 1909 sürümden biraz daha dengeli geldi bana göre. Tek sorunu yeni fotoğraf görüntüleyicisi. Donma ve takılma sorunu mevcut sıklıkla karşılaşıyorum.

Bunun dışında bir sorun yok.
Ben 1909'u daha hızlı buldum. Ama tabi ki sende öyle olmuş olabilir. Oyunda performans artışı yaşayanlar da, kaybedenler de var. Sistemden sisteme değişir fakat 1909 daha oturmuş bir versiyon bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı