Windows 10 Pro 64 bit için OEM key alınır mı?

Burak Tutal

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 5600X | GPU: Gigabyte RTX 4060TI | RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) DDR4 Ripjaws V Siyah 3600MHz | Mainboard: Gigabyte B550M-DS3H 4400Mhz | SSD1: Samsung 870 EVO 1 TB | SSD2: Samsung 980 Pro NVMe M2 | PSU: FSP Hyper 80+ Pro 650| |Case: Vento VG15FE|
Yeni bir sistem topladım ve Windows 10 Pro 64 bit lisans aktifleştirmek istiyorum. Orijinal Windows 1000₺. OEM key diye bir şey duydum tek yolu o sanırım.

Aşağıda bıraktığım linkten mi alınıyor? Buradansa hangisi alınmalı? OEM key güvenilir mi, crack yazılım (hiç istemiyorum) harici en iyi yol bu mu? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM Key tek kullanımlıktır. 1000 TL olanda başka bilgisayara taşıyabilirsiniz ama OEM de taşıyamazsınız. Crack değil, orijinal üründür.
Peki linktenmi yoksa tavsiye edeceğiniz bir başka link varmı çok fazla var karar veremedim hangisini alacağımı

DurmaPlay üzerinden rahatça alabilirsin.
Durmaplayde göremedim bulduysanız link gönderebilirmisiniz ?
Bende n11' den aldım 20₺ idi bir kaç gün sonra 10₺'ye düştü etkinleştirme de sıkıntı yaşamadım bu arada key Retail OEM keyden daha iyidir.
Retail key nedir OEM key ile arasında ne fark vardır bilgilendirirmisiniz ve attığım linkten hangisini almalıyım veya başka yerdenmi alayım

Durmaplayde göremedim bulduysanız link gönderebilirmisiniz ?

Retail key nedir OEM key ile arasında ne fark vardır bilgilendirirmisiniz ve attığım linkten hangisini almalıyım veya başka yerdenmi alayım
@TürkayErsöz arkadaş açıkladı fakat OEM key bir kullanımlıktır, fakat bir bilgisayar için sınırsız kullanabilirsin yanlış anlaşılma olmasın tek kullanımlık key yoktur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı