Windows 10 pro aktifleştirme sorunu

İsmail Akkurt

Hectopat
Selam arkadaşlar, siteye sırf yazacağım soruna çözüm bulabilmek için üye oldum, inşallah çözüm olur bu.
Bende Acer aspire v17 nitro black edition VN7-792G-51K9 laptop var, 7 ay falan oldu alalı, Windows güncellemesini yaptıktan sonra Windows aktif değil diye hata veriyor, normal yolla aktifleşmediği için internetten bir program yardımıyla aktifleştirme yaptım fakat bu seferde hiçbir şey açılmamaya başladı. Ne oyunlar ne de başka bir şey hiç tepki vermiyordu herhangi bir programı açmaya çalışınca. Zaten pek anlamadığım için bu konulardan daha fazla kurcalamadan bilen birine sormak istedim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek anlamadığım için bilgisayardan hiç kurcalamadım sadece güncellemeyi yaptım baktım aktif olmuyor Windows, internetten baktım ne yapabilirim diye olmayınca buraya yazdım. Ha bide güncellemeyi üç kez denedim her seferinde geriye dönüp.

Orjinal yükseltme yaptın sanırsam anladığım kadarıyla? Keyfinder programını kullanıp Windows'un serial'ini alıp format atıp tekrar temiz kurulum yap kardeşim. Eğer o da olmazsa donanımsal bir sorun olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı