Windows 10 Pro Aktivasyon Sorunu

USB hazırlayıp temiz kurulum yaptım.

USB hazırlayıp temiz kurulum yaptım.
Yükseltme yoluyla geçiş yapmanız lazım. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma bölümünde eski işletim sistemine dönme seçeneği varsa dönebilirsiniz. Yoksa tekrar eski işletim sisteminizi kurup aktivasyon yapıp yükseltmeniz gerekiyor.

Yani aktivasyon sorunu Windows 7 Home premiumdan Windows 10 Proya geçtiğim için mi olmuyor?

Yani aktivasyon sorunu Windows 7 Home premiumdan Windows 10 Proya geçtiğim için mi olmuyor?
Siz yükseltme yapmamışsınız, temiz kurulum yapmışsınız. Aşağıdaki yazıyı okursanız iyi olur.

Peki Yükseltme işleminden sonra DVD ye yazsam ve format atmak istediğim zaman orjinal olarak win 10 formatlayabilir miyim?

Tabi. Windows 10 Media Creation Tool diye internetten aratırsanız microsoft USB ve DVD'ye kurulum için kolaylık sağlıyor. Bir kere aktivasyon yaptınızmı istediğiniz zaman lisans numarası girmeye gerek kalmadan kurulum yapabilirsiniz. Hatta Windows 10 içerisinden bile temiz kurulum başlatabilirsiniz.

Teşekkürler. Yani ben yükseltme yaparsam. Yine ürün anahtarı çalışmıyor hatası alır mıyım? Yoksa o sürüm uyumsuzluğu nedeniyle mi oluştu?

Teşekkürler . Şimdi yükseltme yapıyorum o zaman. Eğer Win 10 etkinleşmez ise Tekrar Win 7 ye dönebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…