Windows 10 Pro Dil Değiştirememe

Zaten varsayılan olarak seçilmiş o zaman. Benim bilgim buraya kadar. Yalnız sizin Windows ile benim ki arasında fark var. bence güncel değil sistem. Eskiden öyleydi arayüz artık öyle değil. Güncelleme ekranından "Advanced Options"a tıklayıp en üstteki 3 switchi açın.

Hem türkçe hem ingilizce var iken Çalıştır> "Regedit" yaz "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\MUI\Settings" Buraya gir. > 32bit'lik yeni DWORD oluştur, adınıda "MachineUILock" yap ve 1 değerini ver. Yeniden başlat.

Hem türkçe hem ingilizce var iken Çalıştır> "Regedit" yaz "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\MUI\Settings" Buraya gir. > 32bit'lik yeni DWORD oluştur, adınıda "MachineUILock" yap ve 1 değerini ver. Yeniden başlat.
Sadece Türkçe var ve Ekran dili İngilizce. Güncelleştiriyor arkadaş. Güncelleştirdiği zaman sorun çözülür diye tahmin ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Windows 10 Pro ISO dosyasını yukarıda verilen linkten indirdim. Aşırı Lite bir sürüm olduğu için indirdim. Çok stabil çalışıyor lakin aklıma kurulum ekranındayken önüme çıkan versiyon seçenekleri geldi. Gelen ekranda Windows 10 Potato Edition Xtreme, Extreme gibi seçenekler vardı. İçindekiler bölümünde ise English-Only yazıyordu. Ondan kaynaklı olduğu için mi dil kuramıyorum acaba?
Hayır, tam tersine bilgisayarınızın hızlanma ihtimali vardır.

Hocam, dediğiniz gibi PC açılış süresi neredeyse yarıya indi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Windows 10 Pro ISO dosyasını yukarıda verilen linkten indirdim. Aşırı Lite bir sürüm olduğu için indirdim. Çok stabil çalışıyor lakin aklıma kurulum ekranındayken önüme çıkan versiyon seçenekleri geldi. Gelen ekranda Windows 10 Potato Edition Xtreme, Extreme gibi seçenekler vardı. İçindekiler bölümünde ise English-Only yazıyordu. Ondan kaynaklı olduğu için mi dil kuramıyorum acaba?

Windows 10 Single Language Edition için dil kurma videoları işe yarar mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı