Windows 10 Pro GTX 1060 CD ile sürücü yüklenmeme sorunu

rapper14

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dün bilgisayarı aldım. Bugun driver yüklüyordum hepsini hallettim zaten kutudan çıkıyor. CD ama Asus GTX 1060 kullanıyorum. CD'yi takıyorum aldığım sorun
Bu nVidia grafik sürücüsü, Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir.
Nvidia'nın sitesinden de indirdim aynı problem lütfen yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 5 gün önce aynı sorunu bende yaşadım. İlk olarak kendi elinle bir format at. Ardından aygıt yöneticisine gir. Grafik bağdaştırıcıları kısmına tıklayıp sürücüyü güncelle diyorsun. Dene çok büyük bir ihtimal olacaktır.

Sorunu çözebildin mi ? Bende yeni sistem topladım 1511 güncellemenmiyor. Tekrar dene çıkıyor sürekli 3 gün oldu hala Ekran kartı driverini kuramadım. Sorunu çözebildiysen yazarsan sevinirim.

Sorunu çözebildin mi ? Bende yeni sistem topladım 1511 güncellemenmiyor. Tekrar dene çıkıyor sürekli 3 gün oldu hala Ekran kartı driverini kuramadım. Sorunu çözebildiysen yazarsan sevinirim.
Bende de güncellenememişti, en son güncel olan Windows 10 İSO sunu kurdum sorun çözüldü. Yani bütün olay Windows un 1151 ve sonraki versiyonlarından birini kullanmak gerekiyor. DirectX 12 desteği bu 1151 den sonra geliyor çünkü.

Aynı problemi bende yaşadım. Windows 10 son güncellemesi şart. Yinede driver CD ile kurulum yapabilirsin "Windows 10 güncelleme aracı" var onu indirip kurarak daha kısa sürede sonuca ulaşırsın.

1511 güncellemesini yapamıyorsanız windowsu microsoft`dan indirerek son sürümünü tekrardan kurabilirsiniz.
Forumda windows 10 bölümünde detaylı anlatım mevcuttur.

Aynı problemi bende yaşadım. Windows 10 son güncellemesi şart. Yinede driver CD ile kurulum yapabilirsin "Windows 10 güncelleme aracı" var onu indirip kurarak daha kısa sürede sonuca ulaşırsın.

Dün sorunu senin dediğin gibi Windows 10 güncelleme aracını kullanarak güncelleme sorununu giderdim. Aynı sorunu yaşayanlar bu araç ile güncelleştirmeleri yapsın. İki bilgisayarım var ikisinede bu araç sayesinde güncelleştirmelerini tamamlattım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı