Windows 10 Pro Key 17 TL

Merhabalar, yeni konu açmak yerine bu konuya bakan arkadaşlar bilgi sahibidir diye buraya yazmak istedim. Yeni bir Asus gaming laptop aldım. Windows 10 home yüklü. Pro oem key alıp yeni bir ürün anahtarı girin seçeneğini kullabilir miyim? Malum içindeki uygulamaları vs kaybedip yeniden uğraşmak istemiyorum henüz.

@Mithril_Ithilien elbette kullanabilirsin. Mağaza'ya gir orada arama yerine "Windows 10 Pro" yaz ve sonuç çıktığında bir ekran gelecek orada "Ürün Anahtarım Var" tuşuna tıkla ve aldığın ürün anahtarını gir. Hiçbir veri kaybın olmayacaktır. Ayrıca OEM Key aldığında istediğin kadar format at ama yine de o anahtar anakarta gömülü olarak kalacaktır.

@Mithril_Ithilien elbette kullanabilirsin. Mağaza'ya gir orada arama yerine "Windows 10 Pro" yaz ve sonuç çıktığında bir ekran gelecek orada "Ürün Anahtarım Var" tuşuna tıkla ve aldığın ürün anahtarını gir. Hiçbir veri kaybın olmayacaktır. Ayrıca OEM Key aldığında istediğin kadar format at ama yine de o anahtar anakarta gömülü olarak kalacaktır.
Forumda bir arkadaş 10 TL'ye satıyordu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı