Leonidas02
Kilopat
- Makaleler
- 4
Retail yazıyor benim aldığımda.Amazona Windows 10 yazıp herhangi bir satıcının ürün detaylarının açıklama kısmında bulabilirsin.Peki hangisiydi retail mi oem mi ?
Retail yazıyor benim aldığımda.Amazona Windows 10 yazıp herhangi bir satıcının ürün detaylarının açıklama kısmında bulabilirsin.Peki hangisiydi retail mi oem mi ?
aldım fakat "slui 3" yazın fln diyor olmazsa "slui 4" yazın diyor, yazıyorum, bende de açılmıyorRetail yazıyor benim aldığımda.Amazona Windows 10 yazıp herhangi bir satıcının ürün detaylarının açıklama kısmında bulabilirsin.
Onu boşver,kodu herhangi bi' etkinleştirme yerine yazın bildiğiniz şekilde.Olmazsa eğer benim aldığım yer gibi yapıyorsa daha sonra onay kimliği isteyecek tekrar yenisini verecek onay kimliğinin keyi girebilmen için.2.adım falan yazıyordu.Bu arada cümle çok devrik olmuş kusura bakma.aldım fakat "slui 3" yazın fln diyor olmazsa "slui 4" yazın diyor, yazıyorum, bende de açılmıyor
2. adım da "slui 4" yaz diyor işte, 7'şer haneli 9 kod varmış onları yolla diyor ama foruma baktığımda bunu bedava getirildiği fln yazıyor. Hem zaten açılmıyor "slui 4" yazınca hiçbir şey.Onu boşver,kodu herhangi bi' etkinleştirme yerine yazın bildiğiniz şekilde.Olmazsa eğer benim aldığım yer gibi yapıyorsa daha sonra onay kimliği isteyecek tekrar yenisini verecek onay kimliğinin keyi girebilmen için.2.adım falan yazıyordu.Bu arada cümle çok devrik olmuş kusura bakma.
Bilmiyorum bende olmuştu,verilen anahtar süreli falanda değildi kontrol ettiğimde orjinal olarak gözüküyordu komutlarda.Bedava getirildiği derken ne demek istediniz bu arada, anlamadım.2. adım da "slui 4" yaz diyor işte, 7'şer haneli 9 kod varmış onları yolla diyor ama foruma baktığımda bunu bedava getirildiği fln yazıyor. Hem zaten açılmıyor "slui 4" yazınca hiçbir şey.
Ucuz ve guvenilirse neden olmasın fakat sağlamlisans öneriliyor ve orada 60TL, burada 20TL fiyat farkı çok yani softexen alsam sıkıntı çıkmaz değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.