Windows 10 Pro key nereden alınabilir?

aldım fakat "slui 3" yazın fln diyor olmazsa "slui 4" yazın diyor, yazıyorum, bende de açılmıyor
Onu boşver,kodu herhangi bi' etkinleştirme yerine yazın bildiğiniz şekilde.Olmazsa eğer benim aldığım yer gibi yapıyorsa daha sonra onay kimliği isteyecek tekrar yenisini verecek onay kimliğinin keyi girebilmen için.2.adım falan yazıyordu.Bu arada cümle çok devrik olmuş kusura bakma.

Onu boşver,kodu herhangi bi' etkinleştirme yerine yazın bildiğiniz şekilde.Olmazsa eğer benim aldığım yer gibi yapıyorsa daha sonra onay kimliği isteyecek tekrar yenisini verecek onay kimliğinin keyi girebilmen için.2.adım falan yazıyordu.Bu arada cümle çok devrik olmuş kusura bakma.
2. adım da "slui 4" yaz diyor işte, 7'şer haneli 9 kod varmış onları yolla diyor ama foruma baktığımda bunu bedava getirildiği fln yazıyor. Hem zaten açılmıyor "slui 4" yazınca hiçbir şey.

2. adım da "slui 4" yaz diyor işte, 7'şer haneli 9 kod varmış onları yolla diyor ama foruma baktığımda bunu bedava getirildiği fln yazıyor. Hem zaten açılmıyor "slui 4" yazınca hiçbir şey.
Bilmiyorum bende olmuştu,verilen anahtar süreli falanda değildi kontrol ettiğimde orjinal olarak gözüküyordu komutlarda.Bedava getirildiği derken ne demek istediniz bu arada, anlamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı