Vallaha benim böyle bir sorunum yok, ben de Windows 7 orijinal vardi ilk cıktığı zamanlar yükseltmiştim şimdi kalıcı olarak forma'ta atsam ne yaparsam yapıyım direkt kendi aktife ediyor :) bu arada bir arkadaş almıştı ucuz Key 1 ay sonra gitmişti 10TL mi ne öyle bir fiyata almıştı. Güvenmediğiniz yerden almayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallaha benim böyle bir sorunum yok, ben de Windows 7 orijinal vardi ilk cıktığı zamanlar yükseltmiştim şimdi kalıcı olarak forma'ta atsam ne yaparsam yapıyım direkt kendi aktife ediyor :) bu arada bir arkadaş almıştı ucuz Key 1 ay sonra gitmişti 10TL mi ne öyle bir fiyata almıştı. Güvenmediğiniz yerden almayın.
Benim aldığım anahtar Microsoft hesabım ile kaydedildi ve anahtar süresiz. Yani Microsoft hesabım ile Windows'ta oturum açtığım anda aktifleşiyor. Ayrıca anakartın tanıdığını da söylüyorlar.
Bende key yok fakat bende de retail gözüküyor slmgr /xpr komutu ile bakıp yazabilir misiniz?
"Makine Kalıcı Olarak Etkinleştirildi" bildirimi çıkıyor o komutu yazdığımda.

Konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama Pro ile Education arasındaki fark sistemsel olarak sıkıntı yaratır mı? Burada bir yazı buldum. Buna göre education sanki bir tık daha önde. Öneriniz tavsiyeniz nedir arkadaşlar?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı