slmgr -dli ile baktığımda retail olarak gözüküyor.Cmd de slmgr /xpr komutu ile Retail veya MAK key olup olmadığını kontrol edip yazabilir misiniz?
Bende key yok fakat bende de retail gözüküyor slmgr /xpr komutu ile bakıp yazabilir misiniz?slmgr -dli ile baktığımda retail olarak gözüküyor.
Benim aldığım anahtar Microsoft hesabım ile kaydedildi ve anahtar süresiz. Yani Microsoft hesabım ile Windows'ta oturum açtığım anda aktifleşiyor. Ayrıca anakartın tanıdığını da söylüyorlar.Vallaha benim böyle bir sorunum yok, ben de Windows 7 orijinal vardi ilk cıktığı zamanlar yükseltmiştim şimdi kalıcı olarak forma'ta atsam ne yaparsam yapıyım direkt kendi aktife ediyorbu arada bir arkadaş almıştı ucuz Key 1 ay sonra gitmişti 10TL mi ne öyle bir fiyata almıştı. Güvenmediğiniz yerden almayın.
"Makine Kalıcı Olarak Etkinleştirildi" bildirimi çıkıyor o komutu yazdığımda.Bende key yok fakat bende de retail gözüküyor slmgr /xpr komutu ile bakıp yazabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.