Windows 10 Pro lisansı nereden alınmalı?

• Konuyu başlatan ZORO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.691

ZORO

Decapat
Merhaba, Windows 10 Orijinal lisans almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim çok farklı fiyatlar var. 5 adet alacağım o yüzden düzgün bir şey olsun istiyorum sürekli kullanabilmek için.

Bunlar sadece örnek, sizler de tavsiyelerinizi ve önerilerinizi sunarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de tercih edebilirsiniz sıkıntı olacağını zannetmiyorum, farklı örnekler için ise; hepsiburada, amazon vs. bilindik sitelerden alabilirsiniz. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Merhaba, Windows 10 Orijinal lisans almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim çok farklı fiyatlar var. 5 adet alacağım o yüzden düzgün bir şey olsun istiyorum sürekli kullanabilmek için.

Bunlar sadece örnek, sizler de tavsiyelerinizi ve önerilerinizi sunarsanız sevinirim.
Microsoft Windows 10 Pro 32&64 Bit Dijital İndirilebilir Lisans FPP Kurumsal | BilisimBudur.Com

Dün burdan bir adet aldım. 2-3 DK sonra verdiler kodu. Bir sorun çıkmadan etkinleştirdim.
Ayrıca toplu alımlarda indirim yapıyorlarmış.

İkisini de tercih edebilirsiniz sıkıntı olacağını zannetmiyorum, farklı örnekler için ise; hepsiburada, amazon vs. bilindik sitelerden alabilirsiniz. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Microsoft Windows 10 Pro 32&64 Bit Dijital İndirilebilir Lisans FPP Kurumsal | BilisimBudur.Com

Dün burdan bir adet aldım. 2-3 DK sonra verdiler kodu. Bir sorun çıkmadan etkinleştirdim.
Ayrıca toplu alımlarda indirim yapıyorlarmış.

Yazılımbudur üzerinden aldım dün. Mak key çıktı. Retail olarak düzeltilmesini istedim gönderdiler. Şimdilik sorun yok.

Önerileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Peki bu lisansların türü nedir ? Sürekli kullanıma uygun mu ? Yani anakart değişince yada format atmamız gerektiğinde tekrar kullanabiliyormuyuz.

Önerileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Peki bu lisansların türü nedir ? Sürekli kullanıma uygun mu ? Yani anakart değişince yada format atmamız gerektiğinde tekrar kullanabiliyormuyuz.
Hayır tekrar kullanamazsın. Özelliğide bu zaten. Ucuz olmasının başlıca sebeplerinden biri. Anakarta gömülüyor bunlar.

ben 10 tlye almıştım ama daha kalmamış galiba ondan hemen vermişlerdi :)

Aslında o dönem de bende alacaktım biteceğini düşünmedim :D

Hayır tekrar kullanamazsın. Özelliğide bu zaten. Ucuz olmasının başlıca sebeplerinden biri. Anakarta gömülüyor bunlar.

Ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor diyorsun galiba :D
Anladığım kadarıyla anakart değiştirmediğimiz sürece kullanabiliyoruz : )

Formattan sonra kullanılabiliyor. Sadece o anakart dışında başka bir bilgisayarda etkinleştiremiyorsunuz.

Bilgi için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı