Windows 10 Pro Lisansları İptal Ediliyor!

Beynim yandı şu an Yani W8’de falan bir ara W10’a geçmek belirli bir süre için ücretsizdi. Bu bilgisayarların lisansı iptal olacak. Doğru mu anladım?
Şimdi şöyle Windows 8'den 10'a geçmek ücretsizdi ama Pro için o geçerli değildi ki eğer PC Windows 8 Pro'dan Windows 10 Pro'ya yükseltilmiş ise bu hataya yakalanma oranı yüksek.

Şimdi şöyle Windows 8'den 10'a geçmek ücretsizdi ama Pro için o geçerli değildi ki eğer PC Windows 8 Pro'dan Windows 10 Pro'ya yükseltilmiş ise bu hataya yakalanma oranı yüksek.
Şimdi taşlar oturdu yerine N11’den vs alınan lisanslar ile ilgili bir sıkıntı yoktur inşallah

Microsoft hesabınız güncel değil deyip duruyor bende de bir haftadır. Acaba sebep bu mu bilemedim şimdi?
..
..

Dosya Ekleri

• 20181105_230032.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 130
Kendi sorunumla alakalı bu saatte Microsoft US ile görüşüyorum. Bir çözüm alabilir miyim bilmiyorum windows 7 lisans anahtarımı vs sordurlar da nereden bulayım ben onu kasa değiştirince etiket te gitti

Ben de aynı şekilde dediğiniz programdan yaparım. N11'den aldık ama lisans giderse, legal yolla etkinleştiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…