TyLannister
Kilopat
- Makaleler
- 1
Başta neden pro seçeneğini seçemediniz?
Hocam CMD ile sürümünün HOME olduğunu görünce kurmadım. Windows 8.1 kurdum.
Başta neden pro seçeneğini seçemediniz?
Kurulum diski bütün sürümleri içerir. CMD ile neyin home olduğunu gördünüz?Hocam CMD ile sürümünün HOME olduğunu görünce kurmadım. Windows 8.1 kurdum.
Microsoft Media Tool ile indirdiğim Windows 10'un Home sürüm olduğunu gördüm ve bundan dolayı kurmadım bilgisayarıma.Kurulum diski bütün sürümleri içerir. CMD ile neyin home olduğunu gördünüz?
Etkinleştirmeden once pro sürümün kurulu olması gerekir. Home sürümü kuruluyken pro etkinleştirme yapmaz. Önce pro sürümü kurmanızı ister. Pru yükleme yaptınız siz.Ben indirdiğimde bana Home veya Pro seçeneği sunulmadı. Yükledikten sonra Pro anahtarını etkinleştirdim ve Pro sürümü yüklendi.
Arkadaşım sürümleri ayrı ayrı indirmiyorsun Windows 10'da. İndirdiğin dosyada zaten home sürümü de var pro sürümü de var. Yazdığım işlemi uygularsan windows kurulum aşamasında hangi sürümü kurmak istediğini soracak sana.Hocam doğrudur fakat sadece Home olarak inmiş değil mi? Pro olmayanı nasıl bir kod ile Pro yapacağız şaşırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.