Windows 10 Pro nereden alınabilir?

emirhan0404

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisiyar alacağım ama bilgisayar FreeDOS geliyor. Windows 10 Pro yüklemek istiyorum ama nasıl yapmalıyım nereden almalıyım hiçbir fikrim yok. Yardımcı olur musunuz detaylı bir şekilde? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisiyar alacağım ama bilgisayar FreeDOS geliyor. Windows 10 Pro yüklemek istiyorum ama nasıl yapmalıyım nereden almalıyım hiçbir fikrim yok. Yardımcı olur musunuz detaylı bir şekilde? Teşekkürler.
Merhabalar.
Durmaplay adlı siteden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Şu anda indirimde 35-40₺ arası bir fiyatı var.

Ben 2 arkadaşıma gittigidiyor üzerindeki satıcılardan almıştım, sorun yaşadım. 40-45 TL vermiştim iki alışverişte.

Durmaplay'den satın alabilirsin. Ben iş yeri bilgisayarlarımızın iki tanesine Windows 10 Pro satın aldım yaklaşık 7 aydır kullanıyoruz herhangi bir problem yaşamadık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videolara bakarak Windows 10 kurabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı