Windows 10 Pro OEM Key SaglamLisans

Bruqlione

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
OEM Key hakkında açılan birkaç konu daha var ama güncel olarak kendim açmak istedim. Kasım 2020'de PC topladım, bu sayfada oldukça yardımcı oldu, YouTuber olan PC hocası'nın İncehesap ile beraber hazırladığı sisteme birkaç ekleme yaparak aldım. Şu an o PC'den yazıyorum.
Öncelikle yeni PC toplayanlar için güncel Key alabileceğimiz güvenilir bir site bulmak zor. Kimisi dolandırılmış, kimisi de MAK Key almış. Ben anakarta işlenen OEM Key aldım, saglamlisans.com'dan.

Siparişi 10dk önce verdim. EFT karşı tarafa ulaştıktan hemen sonra mail geldi. Komut sisteminden slmgr -dli yazarak OEM DM Channel kısmi ürün anahtarı yazısını gördüm. Key arayanlar bu sayfadan gönül rahatlığı ile alabilir.

Not: Eğer ileride bir sorun ile karşılaşırsam buradan tekrar güncel bilgi paylaşacağım. Kalın sağlıcakla.

Sağlam lisans garantili Key veriyor ve hata olursa desteğini de eksik etmiyor kullananlar yazıyor hep.

Bende oradan Win 10 Pro lisansi almıştım yaklaşık 7 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
En azından benim başıma bir şey gelmedi
Bir de nedendir Win 10 Pro lisansı Home lisansına göre daha ucuz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı