Windows 10 Pro OEM Key satın alma

5 TL'lik Key'ler Microsoft'un eskiden meşhur olan marka PC'lerde kullanılar Microsoft'un şirketlere verdiği Key'ler. Ayrıca 5TL'ye satılan Mac Key olabilir o yasal değil fakat OEM yasal.
Konu uzadıkça uzuyor. '5 TL' den kastım tüm satılan bu ucuz keyler. 10 TL'ye satan var 30 TL'ye satan var... Ama bunlar yasal değil. Yasal olan keyler Microsoft'un 1300 TL'ye sattığı keyler. Zaten bunların yasal olmadığını şu şekilde anlayabilirsiniz, Microsoft ucuz keyleri banlıyor.

5 TL'lik Key'ler Microsoft'un eskiden meşhur olan marka PC'lerde kullanılar Microsoft'un şirketlere verdiği Key'ler. Ayrıca 5TL'ye satılan Mac Key olabilir o yasal değil fakat OEM yasal.
OEM Key Yasal mı ?
Markaların kullandığı oem keyler yasal evet haklısın. Fakat piyasada hiçbir marka 5 tl ye oem key satmıyor 50 tl ye de satmıyor. İnternette satılan ucuz oem keyler yasal değil.
Son olarak ikinci kez aynı bağlantıyı koyuyorum. Okursanız anlayacaksınız.

OEM Key Yasal mı ?
Markaların kullandığı OEM Key'ler yasal evet haklısın. Fakat piyasada hiçbir marka 5 TL'ye OEM Key satmıyor 50 TL'ye de satmıyor. İnternette satılan ucuz OEM Key'ler yasal değil.
Son olarak ikini kez aynı bağlantıyı koyuyorum. Okursanız anlayacaksınız.

Peki Kinguin? 200TL'ye satıyor o yasal mıdır? :)
Anladım şimdi konuyu :) @Silinen üye sağ olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı