Windows 10 Pro OEM lisans önerisi

Eren Ulusoy 06

Kilopat
Merhabalar. Sistemimi topladım sayılır. Orijinal bir Windows 10 Pro 64 Bit kurmak istiyorum. Güncelleme almasını tamamen orijinal olmasını istiyorum. Bilgisayarımın hiçbir parçasını uzun bir süre değiştirmeyeceğim. OEM Key'ler internette satılıyor fakat nereden alacağımı kime güveneceğimi bilemedim. Daha önce satın alıp kullanan memnun kalanlar ya da tavsiyede bulunmak isteyenlerin cevaplarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler saygılar...

OEM Key'ler yasal olmaz bunu bilin. Saglamlisans sitesinden alabilirsin ısrar edersen.
Hocam orijinal fiyatı böyle olunca ben illegal olduğunu düşünmüyorum.

Merhabalar. Sistemimi topladım sayılır. Orijinal bir Windows 10 Pro 64 Bit kurmak istiyorum. Güncelleme almasını tamamen orijinal olmasını istiyorum. Bilgisayarımın hiçbir parçasını uzun bir süre değiştirmeyeceğim. OEM Key'ler internette satılıyor fakat nereden alacağımı kime güveneceğimi bilemedim. Daha önce satın alıp kullanan memnun kalanlar ya da tavsiyede bulunmak isteyenlerin cevaplarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler saygılar...

Arkadaşlar ucuz olsa 250-300 bile olsa alacağım fakat gerçekten çok pahalı. Ayrıca @Lnx arkadaşımızın attığı sitede 80 TL'ye satılıyor. Daha orijinale yakın alabileceğim Key varsa söyleyin lütfen.

Arkadaşlar ucuz olsa 250-300 bile olsa alacağım fakat gerçekten çok pahalı. Ayrıca @Lnx arkadaşımızın attığı sitede 80 TL'ye satılıyor. Daha orijinale yakın alabileceğim Key varsa söyleyin lütfen.
9 TL'ye var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum SağlamLisans sitesi güvenilirdir ben şuana kadar bir şikayet duymadım o yüzden 80 TL.

Ben bu sabah bunu aldım:

Bende sistemi yeni aldım daha deneme fırsatım olmadı yarın veya salı deneyebileceğim ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum almadan önce araştırmıştım. Canlı destekleri de var yardımcı oluyorlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı