K Kaycee273 Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #1 Bilgisayarimi aciyorum Windows yeri geldikten blraz sonra mavi ekran veriyor(pembe ekranda oldu) 2 3 kere ve sonra aciliyor diyorum sifreyi giriyorum PC donuyor yardim edin 64X bit detaylari atarim lazimsa.
Bilgisayarimi aciyorum Windows yeri geldikten blraz sonra mavi ekran veriyor(pembe ekranda oldu) 2 3 kere ve sonra aciliyor diyorum sifreyi giriyorum PC donuyor yardim edin 64X bit detaylari atarim lazimsa.
CanerKarakus Megapat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 487 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | Gigabyte RTX 3070 8GB | Apacer 32 GB 6000 MHz | MSI B650M-P Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #2 Hocam mümkünse bilgisayarı sıfırlayın, eğer yaptıysanız bir yükleme sonrası olmuş olabilir. Eğer donuyorsa ve hiçbir işlem yapamıyorsanız sıfırlayın. Artı 0 Eksi
Hocam mümkünse bilgisayarı sıfırlayın, eğer yaptıysanız bir yükleme sonrası olmuş olabilir. Eğer donuyorsa ve hiçbir işlem yapamıyorsanız sıfırlayın.
KS KS K Kaycee273 Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #3 CanerKarakus dedi: Hocam mümkünse bilgisayarı sıfırlayın, eğer yaptıysanız bir yükleme sonrası olmuş olabilir. Eğer donuyorsa ve hiçbir işlem yapamıyorsanız sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Arada düzeliyor ama PC 6 yillik ve anakartin HDMI bölümü falan toz bayağı Artı 0 Eksi
CanerKarakus dedi: Hocam mümkünse bilgisayarı sıfırlayın, eğer yaptıysanız bir yükleme sonrası olmuş olabilir. Eğer donuyorsa ve hiçbir işlem yapamıyorsanız sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Arada düzeliyor ama PC 6 yillik ve anakartin HDMI bölümü falan toz bayağı
CanerKarakus Megapat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 487 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | Gigabyte RTX 3070 8GB | Apacer 32 GB 6000 MHz | MSI B650M-P Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #4 Hocam iyi bi temizlik yapın, eğer parçaları tanımıyorsanız bilen birine yaptırın. Daha sonrasında temiz kurulum yapın. Artı 0 Eksi
Hocam iyi bi temizlik yapın, eğer parçaları tanımıyorsanız bilen birine yaptırın. Daha sonrasında temiz kurulum yapın.
KS KS K Kaycee273 Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #5 CanerKarakus dedi: Hocam iyi bi temizlik yapın, eğer parçaları tanımıyorsanız bilen birine yaptırın. Daha sonrasında temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Ondan baska birsey yaparsam duzelirmi ben onu yapamamda Artı 0 Eksi
CanerKarakus dedi: Hocam iyi bi temizlik yapın, eğer parçaları tanımıyorsanız bilen birine yaptırın. Daha sonrasında temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Ondan baska birsey yaparsam duzelirmi ben onu yapamamda